Huis > Nieuws > Inhoud

Bescherming van het milieu producten bamboe meubels

Jan 16, 2017

lage CO2-uitstoot. Betekent een lagere (Neder) uitstoot van broeikasgassen (voornamelijk kooldioxide) gassen. Met de ontwikkeling van de industriƫle economie in de wereld, de snelle toename van de bevolking, onbeperkt opkomst van menselijke verlangen en ongecontroleerde productie en levensstijl, het klimaat van de wereld geconfronteerd met een steeds ernstiger probleem, verhoging van de uitstoot van kooldioxide, de Earthand #39; s ozonlaag lijdt aan een crisis zonder weerga, de global katastrofisch klimaatverandering wordt vaak gezien in ernstige schade aan de menselijke leefomgeving en veiligheid en gezondheid.

Bamboe is niet alleen een duurzaam gebruik van biomassa, is een uitstekende koolstof zwembad plantaardige hulpbronnen, bamboe behoort tot de worldand #39; s de snelst groeiende planten, kan worden nuttig in drie of vier jaar na het kappen kunt snel bijwerken absorptie de hoeveelheid kooldioxide is vier keer dat van gewone bomen. Het is snel recycling kenmerken, bamboe reserves, lage kosten, voor de natuurlijke omgeving blijft verergeren, met name natuurlijk bos dekking van minder dan 20% van ons land, is ongetwijfeld een kwaliteit groen alternatieve middelen.


bamboe meubels van materiaalkeuze tot afgewerkt product, elk aspect van de strenge kwaliteitscontrole en de bescherming van het milieu, groen, gezondheid, mode bamboe meubels geleverd aan elke gebruiker. De bescherming van natuurlijke en groene ontwerpideeƫn verspreiden miljoenen households.green, gemaakt van natuurlijke materialen: bamboe kan regelen binnen vochtigheid, ultraviolette straling, absorberen, Anti-Reflection, Anti-static, gunstig voor de menselijke gezondheid. Met name het blad via de scherptediepte carbonatatie bamboe meubels, verwerkt tot langdurige kleur, zal de versterking van de rol van het adsorptie binnen schadelijke gas. fris en mooi, elegant: de natuurlijke kleur van de bamboe, flexibele, vocht-proof, hoge hardheid, een vet doorbraak in de dubbele bamboe in stijl meubeldesign, gestroomlijnde vorm op basis van het behoud van traditionele bamboe meubels bevat elementen van klassiek Chinees meubilair om de perfecte combinatie van mode en bescherming van het milieu.