Huis > Nieuws > Inhoud

Functionele bamboe meubels

Dec 26, 2016

Functionele bamboe meubels

Deze dagen veel mensen proberen te doen wat ze kunnen om milieuvriendelijker. Er zijn een heleboel verschillende manieren om dit te doen, maar niet iedereen zich realiseert hoe makkelijk het kan zijn om milieuvriendelijk met uw interieur. Een manier om dit te doen is te overwegen om bamboe meubels wanneer u vervanging van uw huidige meubels of iets nieuw.

Bamboe is een zeer hernieuwbare hulpbron, aangezien het alleen ongeveer vijf jaar duurt opnieuw groeien bamboe welk heeft geweest snit. Dit is in vergelijking met 50 of merts jaar voor de meeste typen hardhout. Het ook verspreidt zich zeer snel, bijna zoals een onkruid, dus het doesn't duurt te lang om te groeien in aantal. Dit is waarom het wordt beschouwd als een groener optie dan vele andere soorten hout. Een ander voordeel is dat u dont moet gebruiken van pesticiden om te groeien, of meststoffen, zodat bamboe meestal een organische meubilair product is en gebruik zal helpen houden extra chemische stoffen uit het milieu. Daar wont pesticide residu op uw meubels worden.

Er zijn een aantal verschillende soorten bamboemeubelen beschikbaar, en ook een heleboel verschillende stijlen. Zorg enkel ervoor dat krijg je het echte ding, en geen imitatie bamboe meubels. Kunt u vrijwel elk stuk van het meubilair moet u mogelijk gemaakt van bamboe. Deze meubels doesnt moet eruit zien alsof het is gemaakt van bamboe, omdat veel dingen die zijn gemaakt van bamboe uitzien kunnen als ze zijn gemaakt van elk type van hout, zonder de tubulaire look die sommige bamboe meubels heeft. Als je voor de bamboe look gaat, dan vindt u tal van dat ook.


Niet alleen is bamboe milieuvriendelijke, het is ook zeer duurzaam en bestand tegen zwelling. Het is meer krasbestendig dan meeste hard hout, dus het kan een pak slaag. Meubels gemaakt met bamboe kan lang duren als goed verzorgd. Je kunt behandelen vrijwel hetzelfde als elke andere meubelen van hardhout, en het kan worden gebruikt hetzij binnenshuis of buitenshuis, zolang u het wegblijven van vocht, waardoor het misschien beschadigd na een langdurige blootstelling. Dus volgende keer dat u overweegt een aankoop van meubilair, Controleer uit de eco vriendelijke meubilair opties die beschikbaar zijn.