Huis > Nieuws > Inhoud

Functionele Bamboe panelen

Dec 06, 2016


Bamboe is een van de earthand #39; s snelst groeiende planten die groeit tot volwassenheid in 5 jaar of minder.

Geselecteerde oogst

Elke bamboe culm gebruikt bij de vervaardiging van producten van meubels is afzonderlijk geselecteerd door de localfarmer en met de hand geoogst. Deze bewaart het eco-systeem van de inheemse bamboebos, en laat u thebamboo wortelsysteem intact, uit welke nieuwe bamboescheuten zal ontstaan en groeien van het volgende jaar. We gebruikt geen duidelijke snijden, een hout oogsten methode dat de verwijdering van tanding bomen in een

bepaald gebied, vaak gebruikt in de houten houtindustrie.

GEEN AFVAL

We maakt gebruik van de gehele bamboe culm in het productieproces omvat, niets verspillen. 100% van het bamboe materiaal wordt gebruikt, met inbegrip van het zaagsel, genereren stoom gebruiken voor de oven van de droge kamer te machine wordt gesteld.

Bamboe Panel100% bamboe materiaal

Bamboe paneel is ideaal voor elk interieur gebruik wherehardwood kan traditioneel worden gebruikt, includingcabinetry, receptieruimte, behandelingen van de muur, meubilair en meer. Dit materiaal machines mooi, finishescleanly en komt in de klassieke kleuren met ofwel ahorizontal of een verticale graan patroon dat makesthese producten voorkeur invaller tot hardwoodplywood voor verhoogde duurzaamheid, een unieke andrefined look en lage milieu-impact.

Bamboe paneel zijn vervaardigd met anultra-lage uitstoten of formaldehyde vrije lijm.