Huis > Nieuws > Inhoud

Groene bamboe meubels in populaire geleidelijk

Jan 13, 2017

Groene bamboe meubels in populaire geleidelijkMeer en meer mensen beginnen te beseffen meubilair lucht kwaliteit impact op het gezin, om gezondheidsredenen, mensen bereid zijn te besteden meer te kopen meubilair is niet schadelijk voor het milieu.

De bamboe meubels is een van de vertegenwoordigers, bamboe meubels, het heeft een koele chique, cool, druksterkte sterkte, buigsterkte, bescherming van het milieu en andere functies op het huis voelen is zeer verfrissend!

Bamboe meubels, groene meubilair moet ten minste twee aspecten omvatten: een is het product zelf aan milieu-eisen, aan de andere kant het proces van het maken van het product moet voldoen aan de eisen inzake milieubescherming. Van deze twee punten verdient onze bamboe meubels ongetwijfeld groene meubilair. Op de hele planeet grotere omgeving, de bescherming van bosbestanden is uitgegroeid tot een grote trend is de uitvoering van natuurlijke bossen bescherming project, de productie van hardhouten meubelen hardhout middelen zijn zeer beperkt. De rijkdom van bamboe, bamboe bos gebied, volume en bamboe productie gelederen hoogst in de wereld. Bamboe zelf gegroeid snel, afgewerkte vroege, korte cyclus, hoge opbrengst kenmerken, ooit gemaakt?? van bamboe, zolang zij opereren redelijk duurzaam gebruik. Daarom de toenemende schaarste van middelen van het hout in de wereldsituatie, bamboe meubels worden de hoofdmacht van de toekomst is in overeenstemming met de beste groene keuze.

Bamboe meubels, houten meubels geproduceerd tijdens de productie van een groot aantal zaagsel, stof, lawaai en formaldehyde, die allemaal schadelijk zijn, niet voldoet aan de eisen van de bescherming van het milieu factoren. De bamboe meubels in het productieproces zijn minder waarschijnlijk te hebben van deze problemen, en vocht, warmte, anti-moth-eaten, niet gemakkelijk vervormd, gebarsten, degumming en andere eigenschappen zijn gelijk is aan of groter zijn dan de hoogwaardig hardhout. Wat betreft wat meer aandacht aan bamboe maken geproduceerd meubilair, meestal gebruikt Guangxi, Hunan, Jiangxi hoge kwaliteit bamboe. Na het testen, de treksterkte evenwijdig aan graan 2 keer cherry, fir 2,5 maal.

Bamboe meubels, strenge heeft verwerking, goede flexibiliteit, ademend, natuurlijke textuur, voelen van frisse, comfortabele en unieke, ergonomische en technische mechanica, enzovoort. Bovendien is bamboe meubels blik elegant vlakte, mooi, dicht bij de natuur, met hoge versiering, prima overweg met de ownerand #39; s stijl en smaak, mensen kunnen voelen de haasten van de Chinese traditionele cultuur.

Bijvoorbeeld, de kenmerken van onze gemeenschappelijke bamboe stoel is zeer duidelijk, omdat het gebruikte materiaal is de meest natuurlijke bamboe, afgewerkte uiterlijk bezadigd, klassiek, er is een sterke culturele sfeer. Lichtgewicht kunststof stoel met het grootste verschil is dat bamboe stoel gedragen door de adem van de geschiedenis, het is zeer sterk. Bamboe stoel styling platen zijn, denken buiten de doos is zeer sterk, vaak gezien in klassieke wetenschappelijke omgeving, veel gezinnen willen zetten bamboe stoel in de studie, alsmede cafes, antiekwinkels, kalligrafie schilderij die verband houden met klassieke kunst en geschiedenis van het milieu, zoals met een bamboe stoel om de sfeer te verhogen.

Met de verbetering van de peopleand #39; s levensstandaard en milieubewustzijn, bamboe meubels in vele belangrijke landen, zoals Amerika, Oekraïne, ook getroffen Japan en andere plaatsen meer en meer populair in de internationale markt, Europa en andere landen en regio's welkom. Kunnen optimistisch dat zolang onze bamboe meubels ontwerpen focus op de sterke punten van het leren van buitenlandse meubilair en vervolgens in de internationale marktvooruitzichten zullen zeer aanzienlijk zijn.