Huis > Nieuws > Inhoud

Gezondheid en milieu bamboe meubels geven je een comfortabel leven

Jan 18, 2017

bamboois een natuurlijke groei van natuurlijke vegetatie. Bamboe en hout is anders, het is niet alleen heel stoer, sterk, en gemakkelijk buigen, maar het is meer dan het is om het voordeel van hout is dat haar regeneratief vermogen. Het, is een snelgroeiende plant, de algemene groeicyclus is 4-6 jaar, ten opzichte van het huidige wijdverbreide gebruik van houten meubelen markt in termen van bamboe heeft een sterke capaciteit om te regenereren. Dechen groeicyclus van 120-130 jaar, het pine 80 jaar en de eik is 160 jaar lang. Het gezicht van de moderne mens als gevolg van de voortdurende ontbossing, waardoor resource-poor, natuurlijke ecologische onevenwichtigheid en de opkomst van de ernstige gevolgen van het noodweer. Daarom, vanuit een milieuoogpunt, een heleboel ontwikkeling en het gebruik van bamboe meubels, immers, een land en de mensen zijn nuttig voor toekomstige generaties een goede keuze.


Een belangrijke methode in de natuurlijke sfeer van thuis meubilair is gericht op het materiaal en bamboe meubels betekent dat dicht bij de natuur, natuurlijke en zonder vervuiling meubilair is te zorgen voor een gezond leven. Intens stedelijke complexe productie ritme maakt mensen wenst na een drukke dag van alle spanning ontdoen kunt, helemaal tot rust komen. Toenemende ontwikkeling van de moderne samenleving maar ook brengen met het vele moderne industriële bijproducten, zoals straling luchtvervuiling, uitstoot, ultraviolet, enz., als gevolg van de vernietiging van de ozonlaag, global weer opwarming van de aarde, El Nino, La Uani fenomeen voor de mens klop middag het alarm, mensen, milieu en gezondheid bewustzijn groeien, moderne verlangen om te leven in een schone, ontspannen en zorgeloos, gezonde leefomgeving. bamboe meubels kunt niet alleen toevoegen een natuurlijke smaak voor uw thuissituatie, maar ook om u een comfortabel en aangenaam andquot; outdoorandquot; stijl.


Mensen gebruikt om te geloven in het gebruik van bamboe meubels in de zomer geven mensen een koel en comfortabel gevoel, maar nu de steun van de airconditioning door middel van doek bekleding, zachte doek ingericht door middel van de kleedkamer, bamboe meubels niet langer zomer octrooien, maar het andquot zong; vier seasons.andquot;bamboo meubilair kan bevatten bijna alle soorten meubelen , zoals bamboe lounge stoel met bamboe eettafels en stoelen, bamboe sofa, bamboe stoel, bamboe schommelstoel, bamboe bed, bamboe koffietafel. Bamboe Ottomaanse, opbergdoos bamboe, enzovoort. Bamboe meubels is niet alleen meubels, thuissituatie, maar ook kan worden gebruikt als receptie kamer kantoormeubilair. Bovendien, het gebruik van bamboe meubels in hotels, restaurants, bars, theehuis, clubs en andere openbare plaatsen van consumptie zijn steeds hoog percentage.


Terugkeer naar de natuur, gericht op de bescherming van het milieu, aandacht besteden aan ontspanning, het nastreven van gezonde esthetische begrippen van het moderne leven wordt steeds populairder. Van kostuum juwelen aan haar en schoonheid, van gastronomische gerechten te zien van dranken. Van het milieu aan de decoratie van residentiële meubels, van vervoer naar de familie autoritten, enz. Deze fundamentele menselijke overleving element bevat de basisnoodzaak voor aspecten van het leven in vandaag zijn natuurlijke en milieubescherming-, vrijetijds- en gezondheid als het thema, de interpretatie van een nieuw leven in de 21e eeuw-filosofie. Neem leven thuis op het gebied van kunst, meubels, bamboe meubels voor haar ongeëvenaarde gezondheids- en milieuvoordelen van hedendaagse huis verfraaien is uitgegroeid tot de beste keuze.