Huis > Nieuws > Inhoud

Gezonde bamboe fineer meubels die je niet mag missen

Feb 10, 2017

Gezonde bamboe fineer meubels die je niet mag missen


Nu de markt wordt gedomineerd door het massief houten meubilair, is de prijs hoog dat sommige jonge paren niet veroorloven. Om te kopen van een set van hoge kwaliteit massief houten is meubilair echt een begroting druk. Verder diverse soorten massief houten meubilair is moeilijk om uit te kiezen. Nou, heb een glimp van bamboe fineer meubilair is aangeprezen door de ouden. Hoe zit het met een gezonde bamboe fineer levensstijl?


Bamboe fineer heeft natuurlijke kleur, hoge hardheid die is elastisch, vocht-proof en eenvoudig zullen worden verwerkt tot verschillende soorten meubelen. Bamboe is in de draad getrokken en vervolgens onderdrukt, de dichtheid en hardheid kunnen bijna vergelijkbaar met de oude mahoniehouten meubilair.


Bamboe heeft natuurlijke textuur, dichte en rechte, erg mooi. Bamboe is ook goed vocht absorptie, warmte opname, corrosie weerstand prestaties, niet gemakkelijk om te dragen, niet gemakkelijk misvormde, duurzamer dan hardhout. Als gevolg van automatisch aanpassen van de luchtvochtigheid en lage thermische geleidbaarheid, bamboe meubels is warm in de winter en koel in de zomer. Met geen stof, geen condensatie, bamboe fineer meubilair is gemakkelijk te reinigen en het fokken van mijt bacteriƫn, met name voor allergische mensen kan voorkomen.


In de afgelopen jaren ontwikkelde technologie zo veel problemen van het originele bamboe fineer meubilair opgelost er zijn gesneden en parketvloer van bamboe fineer meubels kunt u zien. In termen van uiterlijk en de kwaliteit, bamboe fineer meubels kunt vervangen door de stevige houten meubilair. Kan niet wachten om het even welk meer, kom en neem contact met ons op over meer details van bamboe fineer te beschikken over een reeks van bamboe fineer meubels!