Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe duurzaam Is bamboe triplex: Een korte studie

Feb 13, 2017

Hoe duurzaam Is bamboe triplex: Een korte studie


Als u hebt gekozen bamboe triplex voor bouw of renovatie van uw huis, hebt u inderdaad genomen een essentiƫle stap op weg naar een helderder en groenere toekomst voor uw kinderen en familie. Bamboe is een gras en als je een bamboe plant in het midden van uw tuin, heb je te snijden het hele tijd als het groeit ongelooflijk snel. Hoewel dat een overlast voor u maken misschien, is het echt een geweldig ding over bamboe planten.


In feite is groeit bamboe zo snel dat de plant ongeveer 20 keer meer materiaal (voor de bouw) ten opzichte van het hardhout-bomen in een bepaald gebied van het land kan produceren. De bijsnijden cyclus is tussen de vier tot zes jaar, wat betekent dat je kunt knippen de plant elke vier tot zes jaar (nu vergelijk het tegen de bijgesneden afbeelding cyclus van hardhout-bomen die kunnen worden gesneden om 30-60 jaar). De minimale herbeplanting behoeften maakt eigenlijk bamboe, en bamboe triplex, een duurzaam materiaal voor de bouw in het algemeen. Het vermindert ook de bodemerosie.


Bamboe is een sterkere bouwmateriaal dan staal. Het is ook meer hernieuwbare dan een metalen onderdeel en het gaat terug naar de natuur, zodra zij de end-of-life tot. De dichtheid van bamboe triplex is ook aanzienlijk hoog, zozeer zelfs dat de dichtheid kan gemakkelijk worden vergeleken met een aantal van de moeilijkste hardhout op deze planeet. Het is een zeer waterafstotend en duurzaam materiaal dat ook populariteit als een zeer duurzaam materiaal heeft gevonden. Bamboe vloeren en multiplex van bamboe zijn volledig vochtbestendig. Het kan ten minste 35% meer zuurstof in vergelijking met de bladverliezende bomen produceren.


Er zijn fabrikanten die gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige lijm en lage formaldehyde voor het maken van de bamboe-multiplex, en de onderzoekers over de hele wereld zijn bezig met alle-natuurlijke en biologisch afbreekbare lijm voor het maken van de bamboe producten (en alle andere producten waarvoor lijm) volledig natuurlijk. Als u het kopen van bamboe, multiplex overweegt, is het sterk aanbevolen dat je met een ISO-gecertificeerde fabrikant en dealer. Er zijn groothandelaars van bamboe multiplex fabrikanten uit China, die Europese en Noord-Amerikaanse kwaliteit multiplex op Aziatische prijzen leveren.


Voor vele toonaangevende fabrikanten van bamboe producten is gevaarlijk afval tijdens het productieproces een grote zorg. Ze volgen de internationale richtlijnen voor afvalverwijdering en die hen helpt bij het verminderen van hun carbon footprints. Als u dergelijke een milieubewuste bamboe producten fabrikant vinden kunt, is er geen betere optie dan.


Waarom Bamboe vloeren en bamboe decking producten zijn vaak gesynchroniseerd als de meest duurzame vloeren en bouwmateriaal? Elk jaar 20% van het bamboebos wordt gesneden en ongeveer 80% van het woud intact wordt gehouden. Dit is het grootste bewijs dat bamboe inderdaad een zeer duurzame materiaal is. Er zijn ook Chinese fabrikanten en maaimachines die geen gebruik van meststoffen, bestrijdingsmiddelen en irrigatie voor het oogsten van de bamboe maken. Het proces heet duurzaam oogsten.


Als u op zoek bent voor een fabrikant die duurzaam geoogst bamboe van bronnen voor het maken van bamboe, multiplex, moet u kijken naar het Oosten. Er zijn talloze fabrikanten van Bamboe vloeren en bamboe Terrasplanken in China en de buurlanden die preken en de praktijk een duurzame productie model, dat eigenlijk heel anders dan die van een Europese of Noord-Amerikaanse fabrikanten is. Beperkte automatisering, meer gebruik van handenarbeid, met behulp van duurzaam geoogst bamboe staat centraal in het productieproces.


Bamboe is een duurzaam product ook omdat het vervoer rond de planeet een meer milieu vriendelijk proces dan de houten bouwmaterialen die van bedreigde soorten regenwoud hout gemaakt zijn te vervoeren. Bamboe producten producenten in China en in grote delen van Aziƫ nemen een andere benadering bij het vervoer van hun producten van bamboe. Kies een fabrikant die industrie aanwezigheid voor meer dan een decennium of zo heeft. Niet gewoon kiezen voor fabrikanten op basis van aanbevelingen of verwijzingen. In plaats daarvan kiest u een fabrikant op basis van zijn totale jarenlange aanwezigheid van de industrie, kwaliteitscertificaten en getuigenissen die het zou hebben ontvangen en ga door met hun Productliteratuur minutieus alvorens een besluit te nemen.