Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te onderscheiden van goed of slecht bamboe triplex

Feb 07, 2017

Bamboe is een van de meest belangrijke niet-hout-soorten, het is een geweldig alternatief in plaats van houten meubilair. Het is een milieuvriendelijke keuze te maken omdat het groeit overvloedig in de meeste van de tropische en subtropische zone. Bamboe triplex is gemaakt van 100 procent hernieuwbare bamboe, met behulp van lijmen die zowel sterk en emissies gratis. Sommige ondernemers zeggen soms dat hun bamboe triplex goede kwaliteit met een hogere productie precisie dan anderen is. Vele kopers zijn echter niet deskundigen op dit gebied. Ze weet niet wat voor soort bamboe triplex is beter. Vervolgens, hoe kunnen wij goed of slecht bamboe multiplex onderscheiden? Hier vandaag, zullen we enkele tips met u delen over hoe goed of slecht bamboe multiplex onderscheiden. Ik hoop dat de twee uiteinden zal nuttig zijn voor jou!

Allereerst Selecteer willekeurig verschillende soorten bamboe multiplex. Leg ze op de vlakke grond en treden ze samen om te controleren of er kloof en nette vorm. Als de bamboe triplex nette vorm en geen groot gat heeft, dan heeft de bamboe triplex stabiele structuur met een hoge productie precisie.

Ten tweede, bevestigen de bamboe triplex is verkoold of niet. Meestal verkooldbamboe triplexheeft de prestaties beter waterdicht omdat de bamboe eieren, vet, suiker, eiwitten en andere voedingsstoffen in bamboe alle verkoold na unieke hoge-temperatuur verkoling technologie. Maar ook een einde te maken aan het probleem van mottig. Na de carbonisatie zijn de vezel poriƫn geconcentreerd. Water is het moeilijk om onder te dompelen in bamboe multiplex. Dit soort bamboe multiplex zullen koel in de zomer en warm in de winter. Het watergehalte van hoge kwaliteit bamboe triplex is 8 tot 10%. Dus wanneer u goed of slecht bamboe multiplex onderscheiden, check of het is verkoold.