Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te handhaven van gezonde bamboe fineer meubels

Feb 13, 2017

Hoe te handhaven van gezonde bamboe fineer meubels


Een breed scala aan meubilairpunten zijn vervaardigd uit bamboe fineer, vloeren is een van hen. Bamboe meubels heeft een aardse en licht voelen, dat is waarom het fineer wordt beschouwd als ideaal voor patio's, portieken, evenals een balkon. Maar u moet ook weten hoe te onderhouden uw bamboe fineer meubels. Hier vandaag, zullen we enkele tips met u delen.


1. Houd uw bamboe fineer meubels uit de buurt van vuur en warmtebron of niet blootstelling aan de zon voor een lange tijd. Dat zal de bamboe fineer meubels gemakkelijk om te vervagen, droog, vervormen, buigen, barsten en los maken.


2. voor het schoonmaken, kunt u gebruik van stofzuiger voor de eerste keer en gebruik vervolgens een zachte borstel te vegen van binnen naar buiten. Vervolgens veeg met een vochtige doek en tot slot met een zachte doek om het volledig droog.


3. na een periode van tijd, veeg uw bamboe fineer meubels met lichte pekel te beschermen tegen scherpe en worm gaten.


4. bamboe bevat rijk cellulose, lignine en suiker, vet, eiwit, deze ingrediƫnten zijn voeding van insecten en termieten. Zo moeten wij bepaalde maatregelen ter voorkoming van insecten te verhogen de levensduur van uw bamboe fineer meubels. Het is beter om de jas wat tung olie op het oppervlak, beide mothproof, en duurzaam, vol van schoonheid.


5. bamboe fineer meubels moet worden geplaatst in een droge, geventileerde plaats. Als vaak in de natte, donkere plaatsen, is vochtigheid goed voor microbiƫle reproductie. Vooral grote bamboe fineer meubels zoals kasten, planken, ligstoelen, ze moeten het vuil in de kloof, en spoelen met water, gedroogd gereinigd worden.


U kiest bamboe fineer meubilair, dat betekent dat je van het groen, de natuur, u brengen het karakter aan uw huis, zodat de meubels eruit merk nieuw de allertijden, het juiste onderhoud heeft grote belang, de eindgebruikers moet volgen die onze eerlijke en nuttige tips wanneer het nauw contact met bamboe fineer meubels.