Huis > Nieuws > Inhoud

Innovatieve toepassingen van bamboe lambrisering

Feb 07, 2017

Esthetiek! Esthetiek een integraal onderdeel geworden van iedereen op een fuif te kopen van een huis; gekoppeld aan de esthetiek is het verlangen naar een Eco vriendelijke huis. Veel eco-bewuste burgers, over de hele wereld kiezen voor Eco vriendelijke interieurs of te installeren van Eco vriendelijke meubilair objecten in hun huis en kantoor. Terwijl velen worden gedreven door de wens om unieke, kiezen enkele anderen voor Eco vriendelijke objecten/hout vanwege hun kostenefficiëntie werkt. Vreemd genoeg, één hout voldoet aan de eisen van de kosten efficiënt, unieke en esthetische en ook Copyscape - dat hout is bamboe.

Moderne Man's antwoord op de Eco instandhouding

Ja, oke, bamboe is een gras; elke Eco bewuste persoon is zich bewust van dat, maar tegelijkertijd een even zich bewust is van de treksterkte, de resistente eigenschappen, waardoor het een aantrekkelijk alternatief voor andere duurder houtsoorten. Er zijn veel toepassingen van bamboe. Steeds meer ontwikkelaars zijn begonnen te gebruiken bamboe innovatief draaien bamboe in een Zwitsers zakmes van meubilair.

Bamboe lambriseringis een kosteneffectieve manier om de schoonheid toevoegen aan elk interieur, binnenshuis of buitenshuis. Ze zijn makkelijk te onderhouden en vereisen geen extra zorg en zijn zeer duurzaam.

Verschillende toepassingen van bamboe

Bamboe wordt steeds meer gebruikt voor panelen. Als een top keuken teller, zijn ze zeer gemakkelijk om schoon te maken, als gevolg van hun hardheid; ze doorstaan de hitte en ruw gebruik.

Geplette Bamboe panelen, ook bekend als esterilla in het Spaans, zijn platen gemaakt van afgevlakte bamboe palen. Ze worden gebruikt voor dak lambrisering in tropische huizen.

Flat-panelbeeldschermen kunnen worden gebruikt als een geïntegreerde ondersteuning wandsysteem. De daaropvolgende pleisterwerk maakt het een levensvatbaar alternatief voor baksteen of gipsplaat.

Ruimte is op een premie in moderne woningen; Er zijn vaak momenten wanneer men wenst voor een kamer partitie of de scheidingslijn, zoiets als een inklapbaar kamer scheidingslijn die kan worden gebruikt of samengevouwen als behoeften ontstaan. Een room divider gemaakt van bamboe paneel dient het doel van zijn een scheidslijn kamer efficiënt; zijn lichte gewicht maakt het gemakkelijker om te duwen, het instorten van de muur partitie zonder enige gigantische inspanning.

De panelen vinden het gebruik ervan als gordijnen tijdens zomer times. De panelen worden dik, houdt de warmte terwijl de kloof tussen de splits mogelijk maakt het zonlicht filteren. Wordt gemaakt van hout, het vereist geen regelmatig wassen of reinigen noch is het gevoelig voor weersomstandigheden. Het zal niet krijgen gebleekt of krijgen gerafeld. Bamboe is al met al zeker een uitstekende keuze.