Huis > Nieuws > Inhoud

Lijst van voordelen van Bamboe vloeren

Jan 04, 2017

Alleen een paar natuurlijke oppervlakte begeleidende materialen beschikken over het veel eigenschappen die Bevloering van het hardhout heeft. Bamboe is een van hen, delen dezelfde positieve voordelen van een hardhouten vloer, ondanks het wordt gemaakt van een bepaald soort gras. Echter, net zoals hardhout zijn zwakke plekken en de nadelen heeft, doet de bamboe. Daarom is het beste om de voor- en nadelen eerst overleggen bij de beslissing om te kopen of onderhoud uitvoeren.

Lijst van voordelen van Bamboe vloeren

1. milieuvriendelijk

Wijten aan het feit dat bamboe is gemaakt van natuurlijke vegetatie, is het een eco-vriendelijke aard van het materiaal. Bamboe is ook bekend als een zeer hernieuwbare bron die kan worden geteeld in volwassenheid in zo snel als 3-5 jaar alleen. In tegenstelling tot hardhout, die kan worden geoogst ten minste op een interval van twintig jaar, kan de bamboe natuurlijk sneller groeien.


2. gemakkelijk te onderhouden

Een andere positieve recensie voor bamboe is dat er heel gemakkelijk te onderhouden. Dit kan worden gedaan door regelmatig met vacuüm of bezem te verwijderen van het puin van de kleine deeltjes. Evenzo, zij kan worden gereinigd met behulp van een mop of een niet-wax of een alkalische-vrije oplossing of bamboe of hardhouten vloeren cleaner.


3. waterbestendig

Het natuurlijke materiaal in bamboe maakt het iets tegen waterschade in vergelijking met hardhout. Het kan echter een zorg veroorzaken na verloop van tijd.


4. duurzaam voor vloeren
Sommige soorten bamboe kunnen worden sterker en duurzamer dan traditionele materialen. In feite, kan deze natuurlijke en door de VN verkoold bamboe die goed heeft zijn geoogst en verwerkt worden zo duurzaam als de red oak tree. Meer nog, bamboe dat al onderdeel geweven kan ook verwerkt worden nog harder en duurzamer.


5. vluchtige organische chemische uitstoot
De lijm gebruikt bij de vervaardiging van Bamboe vloeren kan leiden tot het vrijkomen van vluchtige organische stoffen (VOS) in de lucht rond het huis na verloop van tijd. Het proces van Shredder en snijden van de bamboe grasplant, met inbegrip van de hechting van stukken terug samen met het gebruik van warmte en een lijm op basis van hars en druk, kan de emissie van vluchtige organische stoffen.


6. gemakkelijk krassen krijgen

Hoewel bamboe vloeren gemakkelijker kunnen te onderhouden in vergelijking met hardhout, is het niet vlot te halen op perfecte wanneer gebruikt op een regelmatige basis. In feite zijn er veel dingen die krassen op het oppervlak van een bamboe vloer, zoals schoenen, huisdier claws en meubilair rollen veroorzaken kunnen. Kleine stukjes van zand of grind kunnen ook de bamboe vloer te krijgen sommige krassen in de tijd krijgen.


7. schade veroorzaakt door Water
Hoewel er de positieve eigenschap van bamboe zijn waterbestendig, kan wordt een natuurlijke materiaal bestaat uit organische elementen, dit nog steeds kwetsbaar zijn voor vocht. De mallen die zijn gebouwd op de natte oppervlakken zal accumuleren in de tijd en dat moet leiden tot de afbraak van de bamboe.


8. indeling systeem insufficiëntie
Er zijn geen onafhankelijke systemen wilt beoordelen de bamboe materiaalkwaliteit wordt gebruikt. Dikwijls, sorteren detailhandelaren slechts volgens een willekeurige systeem dat niet de ware kwaliteit van dergelijke producten weerspiegelt.