Huis > Nieuws > Inhoud

Koolstofarme milieu stijlvolle bamboe meubels

Jan 17, 2017

Meubelmarkt is nu meer en meer levendige, een verscheidenheid van materialen in overvloed. Onlangs, bamboe meubels ook meegesleurd. We moeten denken bamboe meubels is een soort van gevoel, bamboe materiaal heeft al een heleboel voordelen, hier komen we te kijken naar de specifieke bamboe meubels.


Nu is bamboe meubels erg populair deze dagen, natuurlijk, dat een groot deel van de reden is dat het milieuvriendelijk koolstofarme. Maar vrienden moeten begrijpen dat niets is perfect, en vroeg om te zien een koolstofarme groene mode bamboe meubels, maar ook niet de nadelen negeren kunt, een objectief begrip vereist.


Bamboe meubels Inleiding: Eerst of gewoon praten over bamboe meubels, meubels van bamboe is gemaakt?? van bamboe ruw materiaal verwerkt in meubilair, koolstofarme milieu en gezondheid is ook rijk aan cultuur, is uitgegroeid tot de nieuwe lieveling van de meubelindustrie, consumenten kopen meubilair formaldehyde emissie een indicator van de meeste zorg. Na de bamboe meubels wetenschappelijk proces of voordeel peopleand #39; s gezondheid.


Voordelen van bamboe meubels: de voordelen van bamboe meubels is vanzelfsprekend, natuurlijke en eenvoudige, fris en chic, cool, goede druksterkte, buigsterkte, bescherming van het milieu, enzovoort, met deze kenmerken, of jonge of oude mensen geloven moet zeer wilt, op het huis heel fris gevoel. Het belangrijkste voordeel van bamboe meubels, blijkt uit het volgende:

Eerste, groene, made?? van natuurlijke materialen: bamboe kan regelen binnen vocht, UV-absorptie, antistatisch, gunstig voor de menselijke gezondheid. In het bijzonder, de diepte van de plaat na carbonatatie, verwerkt tot permanente verkleuring van bamboe meubels, alsmede versterking van de rol van adsorptie binnen schadelijke gas.


Ten tweede, de hoge temperatuur koken, drie anti-behandeling: een grondige sterilisatiedoor de hoge temperatuur koken, anders dan de traditionele bamboe meubels ambacht, om te voorkomen dat besmetting fundamenteel schimmel. Strenge controle van de druk en het vochtgehalte, criss-cross regeling van bamboe en andere wetenschappelijk proces om ervoor te zorgen dat de bamboe meubels om te voorkomen dat kraken en vervorming gebieden die buiten het hout.


Derde, fris en mooi, elegant: bamboe natuurlijke kleur, flexibele, vocht, hoge hardheid, kunnen dubbele bamboe in meubels designstijl heeft een vet doorbraak, met behoud van de traditionele bamboe meubels stroomlijnen modellering gebaseerd op de integratie van de elementen van de Chinese klassieke meubels te bereiken van de perfecte combinatie van mode en bescherming van het milieu.


Bamboe zelf vanwege het materiaal en de groei milieu, bamboe stoel meubilair is gemakkelijk insecten, natuurlijk, dit is makkelijker tot erger; Er is gebruik in het noorden vanwege het klimaat is zeer eenvoudig te spleet, vervorming, enzovoort. Maar in de afgelopen jaren, bamboe hout door middel van voortdurende technologische verbeteringen, technologie rijpt. Maken van bamboe hout met kracht, maatvastheid, geen insecten, de weerstand tegen kraken, enz. Productie van bamboe meubels maken van kwalitatief hoogwaardige materialen.