Huis > Nieuws > Inhoud

Master juiste bamboe blad verwerkingsmethode Is zeer Important(2)

Oct 27, 2016

4, uniforme coating lijmen, zorgen voor het aanbrengen van lijmlagen die betrekking hebben op de gehele compound en laat leeg.

5, voordat de zelfklevende genezen bamboe meubels en substraat samenstelling, luchtdruk met een geluidsdrukniveau, overtollige lijm met binnen bubble extrusie.

6, is het blok van meerdere lagen bamboe meubels Board direct als een panel van de meubels in combinatie met andere accessoires meubilair nemen de breedte van de bamboe meubels, te gevoelig voor het buigen van de vervorming van de brede, dus voor grotere module van de plaat we het gebruik van verticale en horizontale Kruis-structuur van bamboe meubels raden.

Bamboe blad verwerkingsmethode van correcte en adequate, kan volledig aantonen dat het kenmerk van de bamboe kleuren, texturen en textuur, en onjuiste verwerking zorgt de planken mag geen gebruik worden, kan de Raad van bestuur barsten, vervorming, zelfs muffe leiden, niet het gewenste effect bereikt. Dus meester het juiste bamboe blad verwerkingsmethode is zeer belangrijk.