Huis > Nieuws > Inhoud

Methoden om te drogen bamboe fineer blad

Feb 13, 2017

Methoden om te drogen bamboe fineer blad


Bamboe fineer is een zeer milieuvriendelijk decoratie en meubels die betrekking hebben op in vergelijking met reguliere Houtfineer soorten materiaal, de grondstof is een snel hernieuwbare hulpbron-Moso bamboe die voornamelijk ten zuiden van China groeit, het is grote flexibiliteit voor verder productie en machine behandeling heeft. Bamboe fineer winsten brede aandacht in fineer markt zodra het wordt geproduceerd uit in de fabriek, de dealers onmiddellijk bamboe brengen hun Productserie en bevorderen het als de beste ze kunnen doen omdat ze hou echt van dit groene materiaal.


Er zijn verschillende methoden bamboe fineer om droog te maken met inbegrip van oven drogen methode, gas drogen methode, schoorsteen verwarming methode, ver-infrarood drogen, zonne-drogen methode en ontvochtiging drogen methode. Hier vandaag, gaan we oven drogen methode met u te delen.


Bamboe fineer heeft een fundamentele productieproces stap, het bamboe fineer blad drogen na het snijden. Bamboe log is gelaagd lagen door lagen met bamboe strips, dan bamboe log inweken in een pot met chemische vloeistof, deze stap is te verzachten van de vezel van bamboe log om soepel het schijfje voor de machine. Na het snijden is het blad fineer nog nat en oprollen. Het moet een droge behandeling om het fineer blad plat. In onze fabriek, wij opbouwen van de oven droge tunnel, stuur het fineer blad in de tunnel en de stoom warmt de fineer allemaal voorbij.


Oven drogen methode is om bamboe fineer in een kamer is voorzien van circulerende drogende stof. Met passende handmatige aanpassing en controle van de temperatuur, vochtigheid, lucht verkeer richting en snelheid, kunt bamboe fineer bereiken een opgegeven vochtigheid in een bepaalde periode van tijd. Er zijn twee soorten ovens drogen methoden: periodieke oven drogen methode en continu oven drogen methode. Periodieke oven drogen methode kan alleen een stapel van bamboe fineer in één keer droog. Gedroogde bamboe fineer moet worden geblust alvorens natte bamboe fineer gezet. De temperatuur en de vochtigheid van stof zal veranderen met de droogtijd. Continu oven drogen methode kunt bamboe fineer droge continu die efficiënt is maar ook opslaan van de tijd om te drogen overvloed van bamboe fineer.