Huis > Nieuws > Inhoud

Buiten Stand geweven Bamboe vloeren terrasplanken en muur Caldding

Jan 03, 2017

Bamboe Strand geweven buiten terrasplanken en samengestelde Bamboe vloeren en wandbekleding

PX bamboe groep werkte met Sanming Jixing Strandwoven bamboe fabriek tot levering boven een uitstekende kwaliteit van Outdoor composiet terrasplanken van de bamboe en vloeren en Strand geweven wand bekleding panelen. Van buiten vloeren grootte 1860 / 2200 mm x 137 / 140 mm x 18/ 20mm

Van outdoo wand bekleding grootte 1860 x 103 x 10mm / 12mm

Van middelste verkoold kleur en Darker verkoold

Oppervlak vooraf geolied of neen geolied als ruwe panelen

Dichtheid tot 1250 kg / M3 of zwaardere tot 1500 kg / M3.

Van drie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een verschillende blik

Van de functies is waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.

Van jaarlijkse productiecapaciteit van bamboe strand geweven indoor vloeren, bamboe strand geweven meubilair board, bamboe strand wovenoutdoor decoratiematerialen, bamboe wovendecking strand, plaat en hout Park van 800 duizend vierkante meter overbruggen.

Details van de producten:


Buiten donkerder verkoold samengestelde bamboe van flooirng


Gemeenschappelijke grootte: 1860mmx139mmx18/20/30 / 38mm

Gezamenlijke: Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling: gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur: licht bruin of rood bruin

Graan: flat / big wave / kleine golf / double wave / kleine groef

Buiten samengestelde bamboe Strand geweven wandbekleding

Gemeenschappelijke grootte: 1860mmx103 x 10mm / 12mm Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling: gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur: light verkoold of donkerder verkoold

Graan: flat


Dichtheid: 1250-1300kgs/m3

Hardheid: 70.4Gpa

Vocht rate:4.7%

Uitbreiding tarief of water absorption:0.35%

Certificaat: ISO/FSC/CE

Functies: anti-corrosieve, eco-vriendelijk, termieten weerstand / brandwerende / anti-frictie / hoge hardheid / hoge stabiliteit / hoge sterkte buigen / hoge dichtheid.

TOEPASSING GEBIEDEN: Tuin, park, zwembad, utiliteitsgebouwen en elke outdoor omgeving

PAKKET: exporteren karton met PVC op pallet


Strand geweven bamboe is één van de meest opwindende nieuwe producten van bamboe revolutie. Tweemaal de hardheid van red oak is een uitzonderlijke keuze voor commerciële toepassingen, alsmede woningen. Strand geweven bamboe bestaat uit afzonderlijke lamellen die zijn afgeranseld in dunne reepjes en koude drukte tot 1800 ton druk. Elk afgewerkt stuk heeft een enigszins uniek andquot; grainandquot; met een opvallend elegante verschijning. Bamboe revolutie is er trots op de exclusieve outlet voor outdoor strand geweven vloeren en vloerafwerking en buiten wandbekleding. Buiten planken hebben drie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een uitstraling. Hetis waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.


Bamboe-wandbekleding is het uitgebreide product uit strand geweven, geproduceerd voor exterieur en buiten doel, het heeft de volledige kenmerken van strand geweven, dat wil zeggen hoge dichtheid, super sterke, hoge hardheid, lage formaldehyde emissie.

Buiten bamboe is de perfecte keuze om toe te passen buiten, zoals muur lambrisering. Bamboe-wandbekleding is hét alternatief voor de niet-duurzame regenwoud hardhout.

Installatie van de gevelbeplating van bamboe muur:

· Dragende sessielimieten ondervloer vast te stellen op de muur, afstandvoorde 2 dwarsbalken 455mm.

· Boorgaten de (diameter van 2,5 mm, 10mm diepte) aan beide zijden van gevelbekleding bestuur volgens de afstand van de balken.

· Clip bevat 3 delen, vierkante deel grootte is 25x25mm, de grootte van de driehoek is 25x27x27mm, as diameter is 2.5mm.

· Installeer het eerste bestuur van de bekleding op de regel, schroef de clips op de regel.

· Fix van de eerste rij van de Raad van de bekleding op de regel, krijgen de spindel in de gaten van de Raad van bestuur.

· Tweede rij moeten hetzelfde niveau met de eerste rij.


Bamboe terrasplanken of terras Bamboe vloeren is geïnstalleerd buiten, zoals Tuin, zwembad, openbare ruimte, omdat het anti-beschimmeld, Longlife vloeren.

Bamboe vloeren bestaat uit strand geweven Bamboe vloeren en wij doen de olie op de versierend, zodat het waterdicht zijn zal en het kan een lange tijd duren.

Strand wovenbamboo deckinghas zeer uniek design en de dichtheid is veel hoger dan de regelmatige vloeren, het is 1250 kg / m3, dus het is echt sterk, en het is niet zo gemakkelijk te buigen of cupping.