Huis > Nieuws > Inhoud

Zes redenen die u bamboe kiest fineer producten

Feb 10, 2017

Zes redenen dat u kies bamboe fineer producten


Bamboe kan worden verwerkt tot vele soorten bamboe dagelijkse levensbehoeften, zoals stokjes, eetstokjes kooi, bestuur, snijden beker matten, gordijnen enzovoort. En de bamboe fineer wordt veel gebruikt in allerlei decoratieve fineer, evenals meubels, kasten, computer en mobiele telefoon decoratie. Bamboe fineer producten zijn tegenwoordig de meest waardevolle schat, het aantrekken van de worldand #39; s meubilair fabrikanten en nieuwe soorten decoratieve materialen ontwikkelaars.


Er zijn zes redenen waarom u bamboe fineer producten kiezen:


1. bamboe producten ruiken zoet. Sommige houten producten wellicht een beetje geur van hout, maar ook duur. Hoe kan het worden gebruikt voor snijplanken, stokjes en andere toepassingen?


2. houten producten moeten worden geschilderd voor schoonheid, bamboe fineer producten zijn echter verse en natuurlijke schoonheid, meer populair.


3. bamboe fineer meubilair is warm in de winter en koel in de zomer als gevolg van de natuurlijke kenmerken van bamboe. De absorptie van vocht en warmte opname zijn hoger dan andere houtsoorten, zodat u koel voelen kunt wanneer u op bamboe fineer meubels in de zomer zitten.


4. bamboe heeft goede hardheid en sterke taaiheid. Het oppervlak van bamboe fineer meubels is soepel en comfortabel.


5. het proces voor de vervaardiging van bamboe fineer meubilair is eenvoudig om te handhaven de natuurlijke lijnen. Ze zijn elegante, niet minder dan massief houten meubelen.


6. bamboe kan worden gebruikt na drie tot vier jaar en kan regrow na het snijden, zodat de grondstoffen voldoende zijn. Dit zal bijdragen tot de bescherming van bos. Bamboe is de ideale meubels materialen ter vervanging van massief hout hout. Daarom heeft de bamboe fineer meubilair y is geliefd bij een heleboel milieuactivisten.