Huis > Nieuws > Inhoud

Grootte normen van groene meubilair

Jan 12, 2017

Bamboe heeft altijd de culturele connotatie Zen rijm, haar unieke smaragd en natuurlijke manieren, waardoor een gevoel van rust onverschillig gekregen. Sinds de oudheid zijn er talloze beroemdheden Ascot met bamboe, zoals partners, dicht bij de natuurlijke zelfontplooiing, in Takenaka door het leven zien, geven bamboe gentleman temperament. De film andquot; Crouching Tiger, andquot; andquot; House of Flying Daggersandquot; flauw in het bamboebos, bedwelmende natuurlijke bamboe. Een bamboe meubels is een mix van oosterse cultuur en boeddhistische kwaliteiten.

Een stuk bamboe stoel, eenvoudige en praktische

Hoewel eenvoudig, het gas kan nog openbaren elegante

Bamboe to make meubels, lijkt niet alleen eenvoudig en praktisch, maar er zijn een aantal onvergelijkbare voordelen van houten meubilair.

Ten eerste, de ontwikkeling van bamboe meubels ook gebruik maken van deze functie bamboe cultuur van het doen van het merk, welke gebreken zijn eigen merk van Chinese meubels is zeker een zegen. Chinese bamboe cultuur is enig ander land in de wereld kan niet imitatie en plagiaat, die is geworteld in onze traditionele cultuur, kunnen voedingsstoffen er ten volle te benutten. Ook geïnteresseerd in de ontwikkeling van hun eigen merken voor bedrijven te ontwikkelen relatief houten meubilair bamboe meubels merk ontwikkeling ruimte lijkt groter, een keuze is ook groot. Maar echt nodig om te zetten inhoud en zin om te bereiken dat perfect mix grondgebied.

Ten tweede, bamboe meubels is ook zeer praktisch, kan worden gemaakt in meubilair, en veelzijdig. Nu kan de algemene meubels worden gemaakt met behulp van bamboe als grondstof, zoals stoelen, krukken, tafels, bedden, deuren. En bamboe meubels geworden meer eenvoudig en schoon, waardoor een meer comfortabel gevoel.

Weer bamboe als eco-vriendelijke materialen, eindproduct cyclus is kort, ter verlichting van het huidige tekort aan hout nuttig. Vanwege de groeiende vraag naar hout, hout tekort uitgegroeid tot een belangrijke reden belemmeren de ontwikkeling van de productie van de meubels, en stijgende hout prijzen, ook maakt bamboe meubels concurrerender. Ontwikkeling van bamboe meubels kunt verrijken manifestatie van meubilair, beter voldoen aan de behoeften van steeds meer gepersonaliseerde consument.

Daarom bamboe meubels moet of of het is uit