Huis > Nieuws > Inhoud

Massief Bamboe vloeren: Betere optie dan aangelegde vloeren

Feb 13, 2017

Massief Bamboe vloeren: Betere optie dan aangelegde vloeren


Massief Bamboe vloeren is inderdaad een prachtige innovatie die veranderd de paradigma's van de wereld van vloeren. Als u een grote fan van de Bevloering van de all-natuurlijke materialen en materialiseren uw droom wilt van het leven in een milieuvriendelijke woning, wordt in het massief Bamboe vloeren geen beter alternatief heeft. Dit soort vloeren geeft een esthetische aantrekkingskracht uw vloer en de hele kamer ook. Bamboe vloeren kunt een tint van genade toevoegen aan uw gehele huis.


Zowel aangelegde vloeren en massief Bamboe vloeren zijn nu verkrijgbaar met de toonaangevende fabrikanten. Ondanks de brede beschikbaarheid van de Bamboe vloeren producten, kiezen huiseigenaren deze dagen meestal massief Bamboe vloeren. Waarom solid vloeren moeten uw volgende keuze van vloeren? Om te weten dit, moet u een vluchtig kijkje nemen op de belangrijkste verschillen tussen deze twee soorten vloeren.


Eerst kan af, zowel solide en gemanipuleerde Bamboe vloeren worden verteld uit elkaar op basis van hoe ze zijn opgebouwd. Gecomprimeerde massief Bamboe vloeren is over het algemeen gemaakt door vlezig soorten bamboe scheuten en ze vervolgens te comprimeren voor het geven van de planken een geweven blik. In dit proces zijn solide bocks van ruwe bamboe gemaakt die vervolgens in verschillende planken die vervolgens worden gebruikt als massief bamboe gecomprimeerd vloeren, die wij algemeen verwijzen als massief Bamboe vloeren van deze dagen zijn gesneden. Dit soort vloer is uiterst tekenreeks en is niet gevoelig voor slijtage en scheur in vergelijking met verticale en horizontale Bamboe vloeren.


U vindt hier ook verticale Bamboe vloeren en horizontale Bamboe vloeren met de toonaangevende fabrikanten. De Bevloering van de verticale heeft bladen gestapeld op de zijkanten, terwijl de horizontale vloer bestaat uit bamboe vellen die boven op elkaar worden gelegd. Beide horizontale en verticale Bamboe vloeren worden veel gebruikt door huiseigenaren, hoewel geen van hen heeft eigenlijk de dezelfde hardheid als de solide gecomprimeerde Bamboe vloeren.


Aan de andere kant, is gemanipuleerde Bamboe vloeren over het algemeen gemaakt van horizontale en verticale bamboe met ten minste drie adequaat behandeld en gelaagd lagen. De bovenste en de onderste laag zijn gemaakt van samengeperste bamboe die samen met de hulp van een speciaal soort lijm is gebonden. Gemanipuleerde Bamboe vloeren is meer complexe en geavanceerde zover het fabricageproces betrokken, terwijl de stevige Bamboe vloeren vrij eenvoudig uit een oogpunt van de productie is. De gemanipuleerde is duurder dan de vaste.


Massief Bamboe vloeren is veel veelzijdiger dan de gemodificeerde Bamboe vloeren. Zowel de stijlen kunnen worden geschuurd en net als de reguliere hardhoutbevloering refinished. Dit soort vloer is echter ook een groene optie zoals bamboe één van de snelst groeiende planten is en vegetatie van de bamboe wordt niet beïnvloed door de productie. Kies een gerenommeerde fabrikant die de Europese normen maar vasthouden aan de Aziatische kwaliteit volgt en prijzen. U kunt het vinden van gerenommeerde fabrikanten van massief Bamboe vloeren zonder veel onderzoek.


Vrij simpel gezegd, kan bamboe worden de drager van ontwikkeling vanwege haar groene eigenschappen en uitstekende stabiliteit. China heeft honderden verschillende soorten bamboe en een aantal van de beste bamboe ambachtslieden diep in de Chinese dorpen. Deze ambachtslieden blijven over het algemeen afzijdig van de buitenwereld, maar er zijn bepaalde productiebedrijven die deze verantwoordelijkheid op de markt hun stevige Bamboe vloeren producten wereldwijd hebben genomen. Chinese Academie van bosbouw uitgevoerd een gezamenlijke studie met internationaal netwerk voor bamboe en rotan en het Gemengd Comité vond dat de grote wegblokkades voor bamboe industrie effectief zijn gewist. De opkomst van de new age bamboe fabrikanten heeft de waarde-huisvesting-buzz, niet alleen in China, maar over de zeeën zo goed gevoed. Als u nog steeds gebruik van staal of beton in uw gebouw, is het tijd moet je serieus nadenken over het gebruik van bamboe in plaats daarvan als de bouw kosten kunnen ook worden verlaagd met ongeveer 40 procent met behulp van bamboe.