Huis > Nieuws > Inhoud

Massief Bamboe vloeren: Verkennen de natuurlijke uitstraling

Feb 09, 2017

De wereld van vloeren heeft een drastische makeover ondergaan in de afgelopen jaren, dankzij de revolutie teweeggebracht door bamboe. Voor een meer natuurlijke en 'groenere' optie is bamboe vloeren zonder vraag wat moet worden gekozen. Afgezien van leningen een sierlijke en esthetische beroep op home decor, is bamboe ook een veel goedkoper alternatief ten opzichte van hout.

Er zijn momenten waar men vaak wordt verward omdat bamboe veel als hout voelt. Maar in werkelijkheid is het gewoon gras. Ondanks de zachtheid van de plant is bamboe dicht en zeer hard zoals esdoorn of eik. Wie dacht dat hoe bamboe een optie van de Bevloering van de effectieve kan bewijzen, moet het zinvol nu. De reden waarom de meeste mensen vooral dol op soorten 'Moso bamboe zijn' is begrijpelijk. Het is een van de snelst groeiende planten en is een goede oogst, die wordt gedaan rechts na een periode niet meer dan 4-5 jaar. Een ander pluspunt punt over deze plant het dat het recht na het regenereert wordt gesneden, zodat de oogst van dezelfde plant worden kan na de 4-5 jaar omspannen.

Wat is massief Bamboe vloeren?

Voor het gemak hebben vloeren opties van bamboe is onderverdeeld in twee categorieën, op basis van de bouw:

Is de gemanipuleerde en de tweede is solid Bamboe vloeren. Dit laatste is vrij gelijkaardig aan de Bevloering van het hardhout. Hier, het vastgemaakt met behulp van de spijkers of nietjes, met of zonder de mastiek. Ondanks het feit dat een beetje tijdrovend, duurt het tweemaal de tijd van de drijvende-vloer-installatie, maar het resultaat is een permanente en solide vloer. Wanneer u de vaste planken kiest, hebt u de mogelijkheid te kiezen uit een groot aantal parketfabriek ones, zodanig dat deze overeenkomt met aan het meubilair zoals de laatste plank wordt geïnstalleerd.

Het beste ding over dit type van bevloering is dat het een volledig natuurlijke uitstraling draagt. Materiaal van het oppervlak heeft zeer uitgebreide functies, met aantrekkelijke patronen ook. Zelfs als krassen of deuken wordt weergegeven op de vloer, kan het worden geschuurd en refinished op basis van periodieke, terug te brengen de dezelfde nieuwheid. Echter, hij lijdt aan enkele tekortkomingen zoals mindere duurzaamheid en veerkracht in vergelijking met gemanipuleerde of strand geweven rassen.

Wat zijn de vormen?

In het ideale geval zijn er drie verschillende soorten massief Bamboe vloeren-verticale graan, platte graan en strand bamboe. De verticale korrel massief bamboe uit dunne bamboestroken bestaat gestapeld op de randen en aangesloten met behulp van lijm. Het vlakke graan type is de meest voorkomende van de partij, waar dunne en vilt stroken bamboe op elkaar gestapeld en ten slotte, gelamineerd. Tot slot, het strand bamboe krijgt vervaardigd uit de Super-Thin, geraspte vezels en vermengd met hars, gedrukt in de zeer harde planken en klaargemaakt voor gebruik.

Ongeacht de keuze van de consument, solidBamboo flooringcomes in dunne stukken. Controleren van de lengte, graan patroon en de natuurlijke schaduw van bamboe is ook van essentieel belang. Het goede ding is dat dit soort vloeren opties beschikbaar zijn in overvloed (bijna 50 vooraf gebeitst kleuren), die variëren van om het even wat in cedar tinten op felle kleuren zoals rood, greens, enzovoort.

Hoe te vervaardigen van massief bamboe planken?

Bamboe kan zeer moeilijk in zijn natuurlijke vorm, maar de broosheid bewaard blijft wanneer rauwe, dus beter vermeden in de Bevloering van de moderne toepassingen.

Voor de vervaardiging van massief bamboe planken, is het verstandig om snijd de stengels van het gras in dunne stukken. De huid wordt verwijderd uit de materialen en gekookt in boorzuur, die helpt met het doden van micro-organismen of eventuele bacteriën die de bamboe bederven kunnen, naast het verwijderen van de zetmeel.

De segmenten zijn vervolgens bekleed in speciale lijmen, gebonden in de solide stukken via de toepassing van warmte en druk. Nu, veel hangt af van hoe de chips zijn bekleed die uiteindelijk de aard van massief Bamboe vloeren bepalen zal.

Bijvoorbeeld in de horizontale vorm, zijn de chips gelegd plat en op de top van de andere, die een meer consistent uiterlijk draagt.

Voor de verticale vorm, staan de lamellen opgesteld, recht op en neer en gelijmd samen met behulp van druk aan beide zijden. Dit ziet er ook heel natuurlijk, maar het algehele uiterlijk is gevlekt. Dit is effectief voor het maken van de kamer een beetje meer aantrekkelijk.

Aan het einde, wanneer de lijm is opgedroogd de vaste planken, gelden de UV-lak tot slot nog met het genezen proces.