Huis > Nieuws > Inhoud

Massief Bamboe vloeren: Kijkend naar de lijst van positieven

Feb 10, 2017

In de afgelopen jaren, hebben Bamboe vloeren verworven van immens belang voor een aantal redenen, net als de Bevloering van het hardhout. Terwijl velen nog steeds gek van de laatste voor haar traditionele beroep zijn, heeft de beschikbaarheid van bamboe in grote aantallen en eenvoud in aanvulling veel toevlucht nemen tot deze keuze gemaakt. Afgezien van de duurzaamheid, eco-vriendelijke aard en nog veel zal meer, massief Bamboe vloeren overwegen ongetwijfeld oogsten in voordelen galore.


De oorsprong en de soorten bamboe


Zorgvuldig kijken naar Bamboe vloeren, zal men een chique en exotische uiterlijk zeker ontdekken zo veel als het goedkope karakter aantrekkelijk is. Maar hoe wordt het gemaakt? De vloeren vervaardigd uit de bamboe plant heeft populariteit gegeven aan dit nieuwe type. Met de meeste planten van oorsprong uit China en ook in India, onder de grote regio's van Azië, zijn er tal van plantages te vinden op dit moment. Onder de talrijke soorten, 'Moso bamboe' is de meest gebruikte type vloeren.


Op het moment van verwerking zijn fabrikanten en verkopers heel bewust van bamboe van sterkte, duurzaamheid, milieu vriendelijke karakter en weerstand tegen vocht en insecten die goed zijn voor de verkoop.


Want een verscheidenheid van massief Bamboe vloeren types bestaan, kan elk worden onderscheiden op basis van het proces van de vervaardiging, de lokale voorkeuren en de economische levensvatbaarheid.


De meest voorkomende gebruikt dunne stengels van bamboe die zijn gesneden in vlakke stukken en dezelfde lengtes. Na de houten balken of grotere stengels worden vastgespijkerd, is er meer ruimte tussen de stengels. Deze techniek is dus, beschouwd als ideaal voor stellend huizen waar luchtcirculatie beter in de zomer is.


In Noord-Amerikaanse markten, de vloer wordt gedaan door dunne plakjes van de bamboe stokken of de culms zijn gemaakt in strips. Nadat de buitenste huid en de knooppunten zijn genomen, de bamboestroken worden gekookt in een oplossing van boorzuur of kalk en daarna de plant is gedroogd.


Paar massief Bamboe vloeren typen met behulp van een kleefmiddel van ureum-formaldehyde (UF) ten tijde van lamineren. In vergelijking met de andere typen, vervaardigd van Bamboe vloeren echter gebruiken een kleine hoeveelheid, zoals particleboards.


Overvloedige beschikbaarheid


Populariteit rangschikt op nummer 1 als het gaat om bamboe. Nu dat mensen zijn geleidelijk aan het realiseren van het nut van deze plant, die veel aan deze route voor de behoeften van hun behuizing. Bijna elke winkel vloeren geschikt is voor het, dus kopen zal niet veel van een probleem.


Sterkte en duurzaamheid


Elk gebied van het huis kan bamboe installaties hebben. Het is zo sterk en duurzaam dat niemand hoeft zal te maken tijdens het wandelen, verplaatsen of hardlopen over. Geen spanning over de voet verkeer en niet gemorst drinken, wat betekent dat er volledige vrijheid. Haar kracht is ook zodanig zijn dat de meeste vloeren meestal wordt geleverd met een garantie van vijf en twintig jaar.


Hoge flexibiliteit


Denk aan elke plaats in huis en een bamboe vloeren kunt installeren. Het is veel minder gevoelig voor temperatuurveranderingen en ook klimatologische verschillen niet veel van moeilijkheid opleveren. Stenen en tegels vereisen sommige laminaat, maar dit is niet het geval met bamboe vloeren die gelegd kan worden over triplex.


Gemak in installatie


Een groot deel van de besparingen kan men maken door te kiezen voor bamboe installaties. Ondanks het feit dat een beetje tijdrovend, is het proces relatief eenvoudig. Één kan worden verlicht denken dat wanneer de kosten van installatie van de Bevloering de zak wringt dit als een ernstige voordeel komt.


Vleugje klasse


Er is een gezellig gevoel dat men heeft terwijl het kiezen van massief Bamboe vloeren. Klasse en verfijning zijn andere kenmerken die bij de Bamboe vloeren worden geleverd. Niet dat het is momenteel een trend, maar er is iets tijdloos erover. Dus wanneer u het zelfde in het huis installeert, bent u verzekerd over zijn lange levensduur.


Bestand tegen water


Het natuurlijke materiaal in bamboe plant fungeert als een weerstand tegen water. Maar vergeleken met hardhout, het is een beetje minder, zodat een zorg voor veel kunnen opleveren.


Veel zoals elke andere vloer is massief Bamboe vloeren niet zonder haar verschillen. Maar ten opzichte van de talrijke voordelen die hieruit kunnen worden gehouden, kan men gewoon kiezen om hen over het hoofd. Maar één ding moet worden bewaard in gedachten-de kwaliteit van de bamboe is iets dat zorgvuldig moet worden gezien. Het zou beter zijn te praten met deskundigen en neem hun advies voorafgaand aan investeren.