Huis > Nieuws > Inhoud

Strand geweven Bamboe vloeren

Dec 16, 2016

Strand geweven Bamboe vloeren

Een solide matige sterkte bamboe met een echte, natuurlijke gevoel

Dit is een relatief harde vloeren-materiaal dat is gemaakt uit bamboe pulp vermengd met lijm, en vervolgens gedwongen vorm via druk en warmte. Sterker en veerkrachtiger dan massief bamboe, strand geweven materialen zal nog steeds gevoelig zijn voor enige schade van krassen en kleuring agenten.

Het voordeel van strand geweven bamboe in een commerciƫle locatie is dat het kan worden refinished, om de paar jaar, het woord een volledig frisse nieuwe look te geven. Afhankelijk van hoe dik het materiaal is dat u mei zitten kundig refinish het meerdere malen voordat je wordt gedwongen om het te vervangen. Opmerking: Voor het overspuiten van is alleen mogelijk voor urethaan gebaseerd afwerkingen. Was klaar Bamboe vloeren kunnen niet worden verwijderd of geschuurd.

Toepassingen:Dit is gonna be beste in gebieden die matige of laag verkeer te krijgen. Het gevoel van het materiaal zal authentieker dan gemanipuleerde keuzes, en u zal zitten kundig voor het periodiek refinish zodat kan het een tamelijk stijlvolle keuze. Nochtans neigen strand geweven vloeren hebben minder verschillende functies en markeringen in hun oppervlak dan andere keuzes.