Huis > Nieuws > Inhoud

Strand geweven Bamboo Flooring: De voordelen zijn bijna eindeloos

Feb 10, 2017

Strand geweven Bamboo Flooring: De voordelen zijn bijna eindeloos


Bamboe is een veel gebruikte vloeren materiaal over vele Oost-Aziatische landen. Terwijl het gebruik van strand geweven Bamboe vloeren iets nieuws in het westen is, Aziatische landen zoals China en India zijn met behulp van het materiaal voor vloer waarschijnlijk voor eeuwen. Het materiaal heeft onlangs opgedaan brede valuta in het westen ook en Europese en Noord-Amerikaanse meubels fabrikanten en leveranciers van de oplossingen van de vloeren hebben het materiaal met een open arm verwelkomd. Waarom strand geweven Bamboe vloeren bedraagt de andere twee voorkomende, massief Bamboe vloeren en gemanipuleerde Bamboe vloeren in termen van populariteit en totale markt eisen in sommige regionale markten? Hier is waarom.


Pros van strand geweven Bamboe vloeren


Eco-vriendelijk alternatief


Deze geweven Bamboe vloeren producten zijn veel meer eco-vriendelijk dan vele andere soorten vloeren producten, en zelfs gemanipuleerde Bamboe vloeren tot op zekere hoogte. Het materiaal is zeer betaalbaar ook, dat is waarom het heeft opgedaan brede acceptatie bij de ontwikkeling en minder ontwikkelde landen, niet te vergeten in de meeste Europese en Noord-Amerikaanse landen. Strand geweven Bamboe vloeren bijna een leven lang duurt, wat zich in meer besparingen op reparaties en vervanging voor de eigenaren vertaalt. Natuurstenen, die een heleboel alternatieven voor Bamboe vloeren zijn, zijn niet zo betaalbaar als bamboe vloeren.


Het maakt niet uit wat voor soort een huis of kantoor hebt en hoeveel je hebt nu opzij gelegd voor vloeren, vindt u altijd het een meer betaalbare vloeren item dan de meeste van de andere producten van de vloeren.


Strand geweven Bamboe vloeren is elegant


Als het gaat om vloeren en meubilair, uitkijken de meeste huiseigenaren voor betaalbare doch elegante producten op de markt. Als u denkt dat dit soort vloeren ziet eruit als bamboe planten in vorm gesneden en samengebonden als een geheel, bent je helemaal verkeerd. Strand geweven Bamboe vloeren is een veel huilen uit de standaard bamboe stengels. Uw kantoor of thuis vloer zou niet hebben ook een wittige of groenige oppervlak. Begrijp dat rauwe bamboe een zeer speciale soort behandeling, waaronder reinigen ondergaat, polijsten en een heleboel andere industriƫle processen. Het geraffineerde product zie je in het einde kunnen zijn in overeenstemming met geen hedendaagse thuis of op kantoor meubels in termen van elegantie, textuur en design.


De Bevloering van de strand geweven is duurzaam


Een andere reden waarom dit soort vloer wordt vaak gekozen door vloeren fabrikanten en dienstverleners, evenals van het huis en kantoor eigenaren is dat de bamboe en de lijm zijn geĆÆntegreerd en de lijm wordt gebruikt in veel meer bedrag in vergelijking met massief Bamboe vloeren. Dit maakt de vloeren meer zware dan elk ander materiaal van de gewone vloeren. Echter, zelfs als je voor massief Bamboe vloeren in plaats van de gestrande gaat, kunt u verwachten meer duurzaamheid in vergelijking met andere natuurlijke materialen als bamboe bis natuurlijk een zeer sterk materiaal, die bestand zijn tegen slijtage voor een echt lange tijd.


Breed scala aan keuzes


Bamboe vloeren opties zijn aplenty. U kunt het in uw slaapkamer, woonkamer, studie of bibliotheek. Diverse ontwerpen en kleuropties zijn ook beschikbaar. Prefab Bamboe vloeren, alsmede de op maat gemaakte Bamboe vloeren materialen zijn beide beschikbaar online. Bamboe is een zeer goede isolator, waardoor uw vloer zal nooit te koud krijgen tijdens de wintermaanden en nooit te warm tijdens de zomermaanden.


Vurenhouten vloeren


Dit soort vloeren kan worden refinished en ook gemoderniseerd. Echter hangt dit af van de dikte en het aantal lagen van de bamboe stukken gebruikt in vloeren. Bent u bang dat uw flor gedeukte of krassen kan krijgen, kunt u kiezen voor een refinish. Hierdoor wordt uw vloer ziet er geweldig weer.


Zijn er nadelen van strand geweven Bamboe vloeren?


Ja, er zijn een paar nadelen ook. Bijvoorbeeld, moet u niet zijn soort vloeren gebruiken in hulpprogramma gebieden zoals badkamers en keukens. Sommige producten kunnen ook vluchtige organische stoffen zoals formaldehyde bevatten. Producten die lage bedragen van formaldehyde moet u wijselijk kiezen. Er zijn slechts een paar gerenommeerde fabrikanten en leveranciers van strand geweven Bamboe vloeren die gebruikmaken van verwaarloosbare hoeveelheden van formaldehyde. Moet je op het web te vinden van deze betrouwbare leveranciers en fabrikanten uit.