Huis > Nieuws > Inhoud

Succes komt tot de conclusie van de elfde China (Dongyang) hout snijwerk bamboe Arts And Crafts Fair

Nov 24, 2016

Succes is gesloten vanHet elfde China (Dongyang) hout snijwerk bamboe kunsten en ambachten eerlijke

Release tijd: 11:05:15 2016-11-15 Bron: Xinhua weergave

Het elfde China (Dongyang) hout snijwerk bamboe kunsten en ambachten eerlijke sluiten 13.November 2016. De tentoonstelling duurde 4 dagen, trok een totaal van meer dan 100 nationale, provinciale master of Arts en crafts, ruim en 20 provinciale kunsten en ambachten Association en mahonie meubelindustrie en de vertegenwoordigers van de koper.

Het is duidelijk dat de huidige tentoonstellingsruimte van 450 duizend vierkante meter, met mahoniehouten meubilair, houtsnijwerk, wortel snijwerk, bamboe en andere 1200 standaard cabines en nieuwe culturele en creatieve producten toerisme tentoonstelling, tentoonstelling van de G20, kunsttentoonstelling en andere grensoverschrijdende tentoonstelling. De stad van Dongyang houten bamboecarving hout cultuur business complex is de eerste verschijning.

Dongyang houten bamboesnijwerk is de eerste partij van nationale immaterieel cultureel erfgoed, die een geschiedenis van duizenden jaren heeft. Vanaf vorige eeuw in Dongyang in Midden jaren 90 de eerste partij van mahoniehouten meubilair ondernemingen zijn ingesteld en blijven onderzoeken van de markt in twintig jaar, met name de traditionele houtsnijden ambachtelijke en moderne mahoniehouten meubilair perfecte fusie, Dongyang gesneden rozenhout meubelindustrie snelle ontwikkeling is geweest, is uitgegroeid tot één van de mahoniehouten meubilair producerende gebieden.

Tijdens de Expo vrijgegeven andlt; Chinees (Dongyang) houtindustrie ontwikkeling verslag andgt; Rozenhout display, vanaf nu, Dongyang heeft bijna 3000 gekerfde rozenhouten meubilair ondernemingen, met meer dan 10 personen, de jaarlijkse waarde van de output van meer dan 20 miljard yuan. Geschat wordt dat Chinese meubels in 2015, Dongyang hout snijwerk rozenhout meubelindustrie waarde meer dan 20% van het land output.

Dongyang hout snijwerk bamboe kunsten en ambachten eerlijke sinds 2006 elf sessies, heeft gehouden is uitgegroeid tot een belangrijk platform voor China kunsten cirkels wederzijdse uitwisselingen en samenwerking, maar ook een van de professionele tentoonstelling Chinese houtindustrie is de grootste.

De expositie aan overname en innovatie, grensoverschrijdende integratie andquot; als het thema, door Chinese kunst en ambachten Association, Chinese bosbouw Industry Association, China kunsten en ambachten importeren en exporteren kamer van Koophandel, georganiseerd door de Dongyang gemeentelijke Peopleand #39; s regering.

Tijdens de tentoonstelling ook een bijeenkomst Chinees (Dongyang) mahonie-industrie ontwikkeling, China kunst in grensoverschrijdende tentoonstelling, hout snijwerk, mahonie het forum van de development meubels en hout de 2016andquot; Chinese stoel andquot; originele ontwerpwedstrijd.