Huis > Nieuws > Inhoud

Tien manieren bamboe kan je gezonder maken

Dec 23, 2016

Van de pillen van het dieet om lucht reinigers, mensen zijn altijd op zoek naar een manier om zelf gezonder te maken. Itand #39; s gemakkelijker jezelf om gezonder te maken als u begint met het gebruik van een product dat is geweest rond voor duizenden jaren, de bamboe plant. Dit bosrijke gras is niet alleen goed buiten je lichaam maar eten de scheuten zijn goed voor in je lichaam zo goed en kunnen u helpen gezond te blijven of verbeteren van uw algehele gezondheid. Tien manieren die bamboe kan je gezonder omvatten:

  1. Geen allergische reactie-Vele mensen zijn allergisch voor natuurlijke vezels, zoals wol. Bamboe heeft het kleinste aantal allergische reacties met mensen, die nauwelijks om het even welk.


  2. Wicks weg vocht-Door wicking weg vocht uit de huid, de natte huid doesnand #39; t hebben tijd om te bouwen tot een bacteriële kolonies en houdt ook van de ontwikkeling van de huiduitslag die natte huid ontwikkelen kan wanneer geïrriteerd.


  3. Anti-bacteriële-Bamboe is agressief anti-bacterieel. Het heeft een natuurlijke eigenschap genoemd bamboe kun dat doodt tot 70% van alle bacteriën probeert te broeden op de bamboe, zij het in zijn natuurlijke vorm of stoffen bekleding.


  4. Deodorizing-In todayand #39; s wereld, mensen gebruiken steeds meer chemische stoffen om ervoor te zorgen dat ze aangenaam aan anderen zal ruiken. Een manier om dit te overwinnen is om te profiteren van de deodorizing eigenschappen van bamboe in uw kleding.


  5. Ademend-Gezonde huid detotstand #39; t binnen strakke kleding al de tijd worden beperkt. Dit kan leiden tot huiduitslag en andere huidproblemen. Bamboe stof is ademend; het doesnand #39; t vastklampen aan de huid, zelfs wanneer de drager is overvloedig zweten.


  6. Voedt temperatuur-Bamboe stof is geweldig in die zin dat het voedt een temperatuur redelijk goed. Het houdt mensen cool wanneer itand #39; s warm en warm wanneer itand #39; s kouder uitgang, en een normale lichaamstemperatuur is belangrijk voor een goede gezondheid.


  7. Omloop-Volgens toSalts biologische kleding, bamboe stof kunnen eigenlijk goed voor de bloedsomloop. Bamboe moleculen energie uit de atmosfeer absorberen, en het overdragen daarvan naar energie voor je lichaam, bevordering van cel activatie en goede verkeer.


  8. Blokken ultraviolette stralen-De reden vele strand cover ups worden gedaan met bamboe is omdat bamboe natuurlijk de schadelijke ultraviolette stralen van de zon blokkeert. Dit is belangrijk voor een gezonde huid, vooral voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn.


  9. Laag in vet-Naar de theWashington staat uitbreiding Service Brochure, bamboescheuten gevonden laag in vet en calorieën, welke mensen altijd bezig met zijn wanneer het proberen om gezond te eten.


  10. Hoog in voedingsstoffen-Bamboescheuten zijn ook goed voor je omdat ze zijn een uitstekende bron van twee voedingsstoffen die menselijk lichaam echt nodig, -vezels en kalium. Een portie van bamboe scheuten kan 10% van de vezel die een mens een dag moet bieden.