Huis > Nieuws > Inhoud

Tien manieren bamboe kan je gezonder maken

Jan 22, 2017

Van de pillen van het dieet om lucht reinigers, mensen zijn altijd op zoek naar een manier om zelf gezonder te maken. Itand #39; s gemakkelijker jezelf om gezonder te maken als u begint met het gebruik van een product dat is geweest rond voor duizenden jaren, de bamboe plant. Dit bosrijke gras is niet alleen goed buiten je lichaam maar eten de scheuten zijn goed voor in je lichaam zo goed en kunnen u helpen gezond te blijven of verbeteren van uw algehele gezondheid. Tien manieren die bamboe kan je gezonder omvatten:

  1. Geen allergische reactie-veel mensen zijn allergisch voor natuurlijke vezels, zoals wol. Bamboe heeft het kleinste aantal allergische reacties met mensen, die nauwelijks om het even welk.


  2. Transporteert weg vocht - door wicking weg vocht uit de huid, de natte huid doesnand #39; t hebben tijd om te bouwen tot een bacteriële kolonies en ook houdt van de ontwikkeling van de huiduitslag die huid natte kunnen ontwikkelen wanneer geïrriteerd.


  3. Anti-bacterial-bamboe is agressief anti-bacterieel. Het heeft een natuurlijke eigenschap genoemd bamboe kun dat doodt tot 70% van alle bacteriën probeert te broeden op de bamboe, zij het in zijn natuurlijke vorm of stoffen bekleding.


  4. Deodorizing-In todayand #39; s wereld, mensen gebruiken steeds meer chemische stoffen om ervoor te zorgen dat ze aangenaam aan anderen zal ruiken. Een manier om dit te overwinnen is om te profiteren van de deodorizing eigenschappen van bamboe in uw kleding.


  5. Ademend-gezonde huid detotstand #39; t binnen strakke kleding al de tijd worden beperkt. Dit kan leiden tot huiduitslag en andere huidproblemen. Bamboe stof is ademend; het doesnand #39; t vastklampen aan de huid, zelfs wanneer de drager is overvloedig zweten.


  6. Voedt temperatuur-bamboe stof is geweldig in die zin dat het voedt een temperatuur redelijk goed. Het houdt mensen cool wanneer itand #39; s warm en warm wanneer itand #39; s kouder uitgang, en een normale lichaamstemperatuur is belangrijk voor een goede gezondheid.


  7. Verkeer-volgensZouten van organische kleding, bamboe stof kan wel goed voor de bloedsomloop. Bamboe moleculen energie uit de atmosfeer absorberen, en het overdragen daarvan naar energie voor je lichaam, bevordering van cel activatie en goede verkeer.


  8. Blokken ultraviolette stralen-de reden vele strand cover ups worden gedaan met bamboe is omdat bamboe natuurlijk de schadelijke ultraviolette stralen van de zon blokkeert. Dit is belangrijk voor een gezonde huid, vooral voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn.


  9. Laag in vet-volgens deWashington State extensie Service Brochure, bamboescheuten bleken te laag in vet en calorieën, welke mensen altijd bezig met zijn wanneer het proberen om gezond te eten.


  10. Hoog in voedingsstoffen-bamboe scheuten zijn ook goed voor je omdat ze zijn een uitstekende bron van twee voedingsstoffen die menselijk lichaam echt nodig, -vezels en kalium. Een portie van bamboe scheuten kan 10% van de vezel die een mens een dag moet bieden.


Al deze redenen zijn grote voorbeelden van waarom bamboe een persoon gezonder maakt. Maar donand #39; t gewoon neem ons woord te geloven, uitgaan en vinden sommige bladen van bamboe of een t-shirt of een gezonde portie bamboescheuten. Youand #39; ll gevoel gezond in een handomdraai.