Huis > Nieuws > Inhoud

De schoonheid van bamboe triplex

Dec 20, 2016

De voordelen van bamboe triplex

Er zijn tal van redenen waarom bamboe multiplex wordt steeds populairder in de Verenigde Staten en wordt gebruikt als een vervanging voor traditionele hardhout.

  • Eerst en vooral, is het een aantrekkelijk hout product dat kan worden gebruikt voor het maken van een verscheidenheid van verschillende dingen van muur lambrisering, meubels en werkbladen naar kleinere items zoals keukengerei.

  • Het is duurzaam en zo makkelijk te molen als normale hout en kan worden gesneden en gevormd als vereist.

  • Het is multi-gelaagde productieproces biedt extra stabiliteit waardoor het bestand tegen kromtrekken. Dit helpt het gemakkelijker maken om de molen en verbetert het de levensduur.

  • Aankoop van een gerenommeerd merk zorgt voor een lage formaldehyde-uitstoot en wordt beschouwd als gezond voor het milieu. Vele staten nu beginnen te voeren wetgeving dat beperkt de effecten van formaldehyde met betrekking tot samengestelde woods, iets dat de industrie sinds enige tijd heeft bezorgd.

  • Het is geproduceerd en vervaardigd op een duurzame manier, waardoor het een van de groenste bouwmaterialen op de planeet. De productie van bamboe multiplex biedt waardevolle werkgelegenheid voor vele afgelegen gemeenschappen die afhankelijk van haar inkomen, met name in gebieden waar de bodem niet bevorderlijk voor andere landbouwpraktijken is.

  • Het is sterk en geschikt voor een breed scala van de bouw van banen en tegelijkertijd zeer aantrekkelijke Zodra gebeĆ«indigd. Er is meer dan alleen vloeren bamboe en de verschillende kleuren en diktes die kunnen worden geproduceerd maken het een veelzijdig materiaal voor vele huizen en bedrijven.

Bamboe is gebruikt in de meeste delen van Aziƫ de afgelopen 4000 jaar, met inbegrip van China, en is een integraal onderdeel van de cultuur. Het gebruikt om te bouwen van bruggen, maken van steigers, huizen, voor gebruik in meubels en een gastheer van andere dingen, voornamelijk vanwege de kracht en het gemak van de groeiende it samen met goedkope productiekosten maken. Bamboe producten vinden in landen zoals de VS of Europa vroeger moeilijk zoals het werd beschouwd als een luxe maar het is nu een van de meest beschikbare materialen in de wereld.