Huis > Nieuws > Inhoud

De voordelen van bamboe meubels

Oct 27, 2016

Nu zeer snel groeiende bamboe en bamboe meubels is niets nieuws voor ons, historische gegevens, zo vroeg als tijdens het bewind van de Tang en Song dynastie├źn bamboe meubels hebben gehad.

Bamboe kan worden gemaakt in allerlei dagelijkse levensbehoeften zoals bureaus, eetstokjes, houten barkrukken, overal in ons dagelijks leven, niet zeldzaam zijn.

Bamboe hout kwaliteit, dichtheid, druksterkte, treksterkte eigenschappen zijn zeer sterk, en in sommige opzichten een voordeel ten opzichte van hout. Naast veerkracht is bamboe sterker dan hout vocht-overlapping vermogen, zo warm in de winter en koel in de zomer.

Bamboe meubels, fijn, licht, elegant en comfortabel, maar er is een heleboel mensen zal onvermijdelijk nog enige bezorgdheid, de bezorgdheid. Veel mensen maken zich zorgen dat de problemen zijn: insect bijt, geen vrucht, kraken.

Met de vooruitgang van de technologie, de straling aan het lichaam en meer. Peach Blossom rivier na diepte carbonisatie van bamboe meubels, pest control nachtvlinder, waterdicht, verwerking van bamboe meubels fris en chique, warm in de winter en koel in de zomer, druksterkte en Buigende kracht, groene functies, zich thuis voelen is zeer vers, voordeliger voor uw gezondheid.