Huis > Nieuws > Inhoud

De winst voor het milieu wanneer u bamboe tafelgerei

Dec 22, 2016


Verantwoordelijkheid voor het milieu heeft een cilinderinhoud van de natie. Van grootschalige bedrijven plannen hun volgende Conventie of de vergadering van de Raad naar de afzonderlijke kleinschalige client, mensen op zoek zijn naar nieuwe manieren om het aarde-vriendelijke producten en diensten integreren in hun locaties. Voor traiteurs betekent dit het vinden van de meest kosteneffectieve manier om de burgers steeds groter wordende "going green" eisen te voldoen.


Bamboe, de snelst groeiende plant op aarde aan een tarief van 24-36" elke vierentwintig uur, 16% harder dan esdoorn is en natuurlijk ECO-vriendelijke en biologisch afbreekbare... en omdat bamboe duurzaam is en geteeld zonder eventuele pesticiden van chemische stoffen worden kan, het verteert volledig zonder elke verontreinigende stoffen. Bamboe is ook natuurlijk anti-microbiële. De natuurlijke weerstand tegen meeldauw en schimmel kunnen nuttig zijn in omgevingen waar er veel vocht. Omdat bamboe toevallig ook een effectieve isolator, items gemaakt van bamboe-bamboe kegel, bamboe skewerws en bamboe kommen-will houden je warm voedsel warm en de koude gerechten koud.


Ondersteuning van bamboe planten met behulp van producten gemaakt van de plant kan ook helpen het milieu vanwege de aard van de plant zelf. Bamboe produceert meer biomassa en maar liefst 30% meer zuurstof dan een vergelijkbare forest. Het vermindert koolstofdioxide gassen en regenereert automatisch zonder enige noodzaak voor nieuwe aanplant. Bamboe kan ook herstellen en toxines te verwijderen van beschadigde en verontreinigde bodem. Het kan ook voorkomen dat bodemerosie en zelfs helpt bij het verlichten van waterverontreiniging.


Dus, kunt u nu niet alleen uw carbon footprint beperken door een betrouwbare, stevige, biologisch afbreekbaar product bamboe tafelgerei eenvoudig te gebruiken, maar u kunt verder uw positieve impact op het milieu door bevordering van de groei van bamboe bossen. Stijlvolle en betaalbare, bamboe servies is eco-savvy, duurzaam en vakkundig ontworpen om de behoeften van uw cliënteel.