Huis > Nieuws > Inhoud

De zes verkeerd van selectieve aankoop Bamboe vloeren

Jun 06, 2017

DeZesverkeerd van selectieve purchase bamboe flOOrING

 

Bamboe vloeren als nieuwe en milieu bescherming, decoratieve materialen voor bouw techniek, die van de beste natuurlijke bamboe, maar veel mensen gemaakt maken aankoop verkeerd omdat ze niet genoeg weten Bamboe vloeren.
Nu waarmee's ons classificeren dezesverkeerd begrijpen van selectieve aankoop Bamboe vloeren zoals hieronder:

 

1.Per ongeluk vinden dat de leeftijd van natuurlijke bamboe is hoe langer het beste

Zoals per professional selectieve, de beste rijping leeftijd van natuurlijke bamboe 4-6 jaar, die goed in de stabiliteit en sterkte is, de bamboe huid van oude mao bamboe is te dik en te krokant, het's niet aangepast aan Bamboe vloeren.

 

2. verkeerd denken Bamboe vloeren des te langer, de brede en de dikke de beste

Volgens professionele productie, het'het beste om te controleren de brede van Bamboe vloeren binnen 130mm, omdatde te breed de Bamboe vloeren is te gemakkelijk cracks.the dikte is beste controle binnen 15mm, 15mm dikte hebben genoeg voor het buigen, compressie- en stootvastheid.

 

Aantal bamboe vloer fabrikanten proberen tegemoet te komen aan de consumenten verkeerd mentaliteit wat verkeerd denken Bamboe vloeren des te langer, de brede en de dikke de beste, ze zijn niet nemen andere kleur van natuurlijke bamboe, zoals groen en geel, hoewel de dik kan 17-18mm, de lijm lijm is niet goed voor kracht en dichtheid te houden van Bamboe vloeren van stabiliteit, dit is geen wetenschap.

 

3.Overdreven om prusue de textuur en de kleur van Bamboe vloeren is overeenkomstig

Als gevolg van de bamboe is kleiner dan hout, dat is minder blootgesteld aan zonlicht en heeft een aparte kleur verschil. Wanneer het kiezen van bamboe vloer hoeft niet te overdreven om prusue de textuur en kleur overeenstemming is, toestaan een lichte kleur verschil, het geheel is nog goed.

 

4.Verkeerd denken bamboe vloer is gemakkelijk bug door nachtvlinder en schimmels eten

Alle Bamboe vloeren producten afgewerkt door wel hoge temperatuur verwerking en zegel met E1/E0 rang lijm van groen en Eco-vriendelijk, dus het's niet optreden bug eten door nachtvlinder en schimmels.

 

5. ten onrechte denken bamboe vloer is niet toepassing koude zone

Bamboe vloeren is het zelfde met massief samengestelde parket die zullen worden beïnvloed door de invloed van vochtigheid in de lucht, maar fabrikanten gezien de kenmerken van de droge noordelijke klimaat, ze heeft controle het vocht van bamboe vloer houden lager, en de bamboe vloer aan de beide zijden en alle richtingen na het beëindigen van verwerking, het is niet gevoelig voor de verandering van vocht in de lucht. zo is de bamboe vloer toepassing koude zone, die heeft grote geëxporteerd naar Europa, Noord-Amerika, en de weersomstandigheden er aangepast.

 

6. ten onrechte denken bamboe vloer is gemakkelijk scheuren

Bamboe vloer zoals soild samengestelde parket is al hoge temperatuur en hoge druk waterbestendige lijm lijm, agglutinatie intensiteit groot, genoeg om te weerstaan aan algemene belasting en stress van de veranderingen in temperatuur en vochtigheid, dus in het algemeen is niet gemakkelijk te scheuren.