Huis > Nieuws > Inhoud

Soorten bamboe triplex

Dec 21, 2016

Het is geen verrassing dat bamboe multiplex wordt momenteel beschouwd als één van de veiligste, meest duurzame en duurzame producten op de markt. Of u nu een huiseigenaar die is op zoek naar de perfecte tegenbovenkant of een bouwer die een flexibele nieuw alternatief voor natuurlijke hout wil, is er genoeg om uit te kiezen als het gaat om dit veelzijdige materiaal.

Neem een kijkje op onzestroombereik van bamboe multiplex panelenin natuurlijke, verkoold en tijger/zebra eindigt in een scala aan diktes van kwart inch tot een en een halve inch panelen.

Bamboe triplex is gemaakt van een van de duurzaamste materialen op de planeet.Bamboe is een gras die snel groeit zelfs in lage rang bodem, waardoor dat het bijna overal kan worden geplant. Dunne rechthoekige stroken bamboe worden uitgelijnd in verschillende ontwerpen en vervolgens gelamineerd samen (verticale rand graan of horizontale platte graan), of geweven en vervolgens gecomprimeerd samen onder extreme hitte en druk (onderdeel geweven), als u wilt gladde onvoltooide geslepen bladen/panelen maken.


Soorten bamboe triplex

Er zijn duizenden verschillende soorten bamboe in de wereld, maar niet alle zijn geschikt voor het maken van bouwproducten zoals bamboe, multiplex. De meest voorkomende bron is van snel groeiende Moso bamboe die op verschillende manieren om producten zoals natuurlijke en verkoold multiplex met verticale of horizontale korrels afhankelijk van het productieproces kan worden gevormd. De sleutel tot de kleur van bamboe is in de verwarming – toen het eerste geoogst en bereid het materiaal is een lichte schaduw maar als warmte wordt toegepast het donkerder tot verschillende graden. Kleuren zoals tiger, een afkorting voor zebra en Napolitaanse, zijn het resultaat van het mengen van natuurlijke en verkoold bamboe samen in een proces dat in strand resulteert geweven (gecomprimeerd) bamboe.

Bamboe triplex komt in een aantal verschillende stijlen op basis van een combinatie van drie belangrijke factoren:

Graan.Dit verwijst naar het uiterlijk van het oppervlak van de multiplex. De meest voorkomende korrels zijn verticale, horizontale en strand geweven. Verticaal en horizontaal worden gebruikt meestal in moderne ontwerpen terwijl het onderdeel geweven graan meer op traditionele hout lijkt.

Kleur.Bamboe, multiplex is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan ook aangepaste gebeitste. De drie hoofdkleuren zijn natuurlijke (blond), verkoold (bruin/honing) en tijger (Napoletaanse/zebra/gemarmerd) die een combinatie van natuurlijke en verkoold.

Dikte. Bamboe triplex komt in bladen die zo dun als 1/4 â € ³ en gaat helemaal zijn tot 1 andamp; 1/2″ in dikte. De 1 andamp; 1/2 cm dikke panelen worden meestal gebruikt voor werkbladen en slager blok type meubilair.