Huis > Nieuws > Inhoud

Welke Sets Strand-geweven Bamboo behalve alle?

Feb 09, 2017

Welke Sets Strand-geweven Bamboo behalve alle?


Het kiezen van de juiste soort Bamboe vloeren voor uw huis is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn verschillende factoren om te overwegen of u bamboe over harde vloeren kiest en vooral omdat hoe milieuvriendelijk zijn. Aangezien er verschillende soorten bamboe en de meest populaire de Strand-geweven bamboo is. Dus, wat is het verschil tussen Strand-geweven bamboe en andere soorten bamboe in het productieproces?


Bamboe vloeren bestaat meestal uit meerdere bamboe soorten. Nadat de bamboescheuten worden geoogst zijn ze in reepjes gesneden. Strand-geweven bamboo, aan de andere kant, is niet gemaakt met afgeplatte strips zoals de andere Bamboe vloeren typen. Het is gemaakt van de vezels van de bamboe. Ze zijn ook niet in reepjes gesneden, maar deze zijn afgezwakt voordat wordt uitgelichte maken de bamboestroken. Strand-geweven wordt meestal gemaakt met behulp van de meeste soorten bamboe, die wordt beschouwd als de beste voor dit type van bevloering.


Voordelen van Strand-geweven Bamboe vloeren:


Sterkte: Strand-geweven bamboe is twee keer sterker dan eiken en andere hardhout; het is zelfs sterkste van de Bamboe vloeren. Dit maakt het ideaal voor een drukke huishouden en uiterst duurzaam die neigt te zijn ruw op de vloeren.


Milieuvriendelijk: overmaat vloeren materialen die zijn meestal weggegooid worden gebruikt in de methode van de strand-geweven waardoor het de meest aarde-vriendelijke van de Bamboe vloeren. Hoewel de bamboe vloer is gemaakt van zeer duurzame bamboe soorten, maakt strand-geweven de minste hoeveelheid afval.


Vochtbestendig: Strand-geweven Bamboe vloeren zijn beter bestand tegen vocht dan de andere Bamboe vloeren. Dit betekent dat de levensduur van uw vloeren kunnen aanzienlijk langer, waardoor het een betere investering op de lange termijn.Alle processen van de Bevloering van het hardhout gebruiken een chemische stof genaamd formaldehyde om het hout te verenigen. De bindende procedure voor strand-geweven gebruikt de minste hoeveelheid formaldehyde waar de hardhouten vloeren typen met behulp van de chemische stof uitgebreid. Met behulp van het minder in het fabricageproces maakt het een veiliger optie voor zowel huiseigenaren en vloeren professionals.