Huis > Nieuws > Inhoud

WAAROM BAMBOE? DE MOOIE VOORDELEN VAN BAMBOE MEUBELS

Dec 28, 2016

WAAROM BAMBOE? DE MOOIE VOORDELEN VAN BAMBOE MEUBELS

De voordelen van het gebruik van bamboe voor meubelen


Duurzaamheid

Bamboe wordt beschouwd als hoger kunnen uitvallen dan de meeste rassen van hardhout. Zelfs beton steunen niet zo veel gewicht zoals dit gras kan. Aziatische landen zoals China, Japan en India hebben gebruikt om eenvoudige maar stevige huizen en bruggen te bouwen. Sommige hebben gevonden het nuttig in stutten constructies als steigers.

Dit materiaal kan ook worden gelamineerd in stroken en platen te maken zelfs duurzamer, taaiheid niveaus van zacht staal te bereiken. Dit zorgt voor een zeer lange levensduur voor het meubilair, vermijden van kostbare reparaties en constante replacementas als het kan omgaan met bijna geen gewicht en veel effect absorberen.

Weerstand

Vocht en droogte kunnen een probleem worden voor de meeste hardhout. Ze zwellen vanwege teveel vocht of krimpen vanwege teveel droogheid. Bamboe wordt niet beïnvloed als veel door beide factor, beheren om te houden van de vorm en grootte ondanks blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Aangezien er geen hout, het niet rotten of wordt een doelwit voor termieten. Onderhoud is dus gemakkelijk gemaakt, zoals men zou slechts moeten vegen bamboe meubels om het te houden schoon en functioneel zijn.

Gewicht

Hebben uit te gaan van één huis naar het andere kunnen een veeleisende act in en van zichzelf. Hebben voor het vervoer van de groot en zwaar meubilair wordt alleen toegevoegd aan het. Zelfs het schijnbaar eenvoudige karwei voor het opknappen van een kamer kan een gedoe met flinke meubilair. Met bamboe, deze twee taken niet langer moeten zware processen zoals het materiaal veel lichter is in vergelijking met metaal en hardhouten meubelen.

Flexibiliteit

Zoals eerder vermeld, bamboe kan worden gebruikt voor zowel de natuurlijke als de modern-thema-instellingen. Dit is te wijten aan de samenstelling van fijne korrel die het mogelijk maakt om in verschillende vormen worden gegoten. Groeiende bamboe stengels zijn gevormd in bogen en zelfs pleintjes voor zowel structurele en decoratieve doeleinden. Traditionele methoden van verwarming en klemmen zijn ook haalbare manieren van vormgeving bamboe.

Bovendien kan dit materiaal worden gebruikt voor het maken van stoelen, tafels, lades, bureaus, bedden en andere stukken van het woonkamermeubilair, evenals hekken en vloeren. Haar weerstand tegen vocht laat het zijn niet alleen in regenachtige buitenruimtes, maar ook in Toiletruimten en keukens.

Voordelen voor het milieu

Hele oerwouden en bossen hebben van het gezicht van de aarde om de behoefte aan hout en andere materialen maken hardhouten meubelen geveegd. Omdat bamboe regenereren kan van reeds gesneden stengels, is er niet nodig om te planten meer bamboe ter vervanging van hen voor menselijk gebruik, aangezien zij een relatief gemakkelijker hernieuwbare bron.

Mensen kunt Sla kostbare ecosystemen door landbouw bamboe bossen in plaats daarvan. Met de snelheid van hun groei neemt slechts een paar jaar, kunnen ze worden geoogst in een tempo dat kan voldoen aan de vraag naar dergelijk materiaal nodig in meubelen en andere industrieën.

Een andere gunstige bijdrage van haar snelle groei is de snelheid van absorptie van kooldioxide in de lucht. Kortom, bamboe soaks omhoog meer koolstofdioxide dan hout in zijn snelle ontwikkeling. Als teveel van dit gas in de atmosfeer oorzaken opwarming, bamboe bespaart het milieu met de snellere absorptie van kooldioxide.

Het Super gras

Oostelijke culturen hebben lang al gebruik van dit super gras in een verscheidenheid van manieren. Of het nu in het bouwen van bouwwerken of meubilair, erin ze geslaagd om haar vele gunstige kenmerken om te bouwen van langdurige en prachtige structuren toepassen.

Wat is nu pas worden gerealiseerd is dat dit gras zoveel doen kan voor het voeden van de meubels business, met behoud van het delicate evenwicht van het ecosysteem van de wereld. Het is tijd dat de rest van de wereld van zijn grote waarde, leert vooral wanneer het gaat om inrichting huizen en buitenruimtes, waar het zowel de schoonheid en de functie brengt.