Huis > Nieuws > Inhoud

Waarom Is Moso bamboe het beste materiaal van bamboe fineer?

Feb 09, 2017

Waarom is Moso bamboe het beste materiaal van bamboe fineer?


Zoals we allemaal weten, wordt in het algemeen bamboe fineer verwerkt uit bamboe. Het is moeilijk voor het verwerken van zeer dunne bamboe fineer vanwege de hoge hardheid van bamboe. Alleen geavanceerde snijden kan apparatuur de dunheid bereiken. Hoge kwaliteit moso bamboe als materiaal nemen, gebruik maken van milieuvriendelijke lijm bamboe vierkante indrukken, en aannemen van unieke bamboe ontharden van technologie om te verzachten van bamboe. Het plein onthard bamboe kan worden gesneden in bamboe fineer door geavanceerde apparatuur snijden.


Waarom is moso bamboe het beste materiaal van bamboe fineer? Moso bamboe heeft eerst en vooral, kortere productiecyclus dan andere rassen. Ze kunnen nuttig zijn na drie tot vijf jaar. Ten tweede, moso bamboe is harder dan eiken en ahorn hout, dat zeer stabiel is. Volgens de test is moso bamboe 27% harder dan red oak en 13% harder dan esdoorn. De stabiliteit is 50% hoger dan die van red oak en 2,5 maal die van esdoorn. Daarom is bamboe fineer gemaakt van moso bamboe solide en duurzaam.


MOSO Bamboe is niet eenvoudig uit te breiden, contract of buigen. De vezel is recht, het is verwerkt in de richting van de vezel, weinig schade aan de vezel, waardoor aanzienlijk de kans op wateropname. Maar de hout vezel is circulaire, die gemakkelijk water absorberen en eenvoudig te vervormen. Moso bamboe fineer heeft bovendien de consistente vochtigheid en temperatuur met buitenwereld zelfs na hoge temperatuur koken en drogen.


Uit het bovenstaande moso bamboe is eigenlijk het beste alternatief voor hout. De meubels en huishoudelijke artikelen, gemaakt van bamboe fineer meer en meer populair geworden. Moso bamboe is dus het beste beste materiaal van bamboe fineer.