Huis > Nieuws > Inhoud

Waarom biologische bamboe bladen?

Jan 05, 2017

Bamboe stof heeft vele vertederende kwaliteiten die uw gezondheid en de gezondheid van het milieu ondersteunen.

-Duurzame en milieuvriendelijke bron:


♦ Bamboe is één van de thefastest groeiende planten wereldwijd. Het regenereert snel zonder de noodzaak voor herbeplanting, dichtbevolkte groeit en heeft dus hogere opbrengsten per hectare dan katoen.


♦ In ons tijdperk van Global warming, bamboe biedt voordelen na bouwmaterialen. Zowel de volwassen als de jonge bamboe plantationsabsorb 35% meer koolstof dioxidethan de gelijke stand van bomen te helpen duidelijke verontreiniging door onze lucht.


♦ Het requiresno kunstmatige chemische stoffen in hun cultivationthus, waardoor zij een duurzame, milieuvriendelijke bron. (Miller McLune 2010 "bouwen met bamboe.")


♦ Bamboe is goedkoper om te planten, groeit sneller, vereist minder akkerbouw land van ruimte, en kan beharvested met minder fossiele fuelthereby vermindering van de schadelijke gevolgen voor het milieu.

-Comfort kwaliteiten


♦ Wanneer verwerkt, het rayon afgeleid van de bamboe, of bamboe vezels wordt herkend voor itssoftness. Zo zacht als zijde of kasjmier.

♦ Bamboe stof naturallyresists schimmel, schimmel en odorsallowing forless frequente wassen.

♦ Bamboe fiber is naturallyhypoallergenic en anti-bacterieel.

♦ De stengel bamboe heeft een stoere buitenkant maar de innerlijke vezel is van een poreuze aard. Hierdoor kan het weefsel te bebreathable, hebben sterk absorberende andprovides uitstekende wicking en ventilatie eigenschappen, kwaliteiten, alle essentiële eigenschappen van de stof voor de yourbody warm houden tijdens de koele weatherandcool tijdens warm weer.

♦ Rayon van bamboe stof iseasily verzorgd,

♦ En is herkend, hield en gekozen vanwege itsdurability. In vergelijking met katoen, "bamboe garen betere geeft resultaten in het geval van kracht, rek en hairiness.'' Garen andamp; Materiaal: Bamboe VS katoen. (Indiase textiel Journal: 30 okt 2010)