Huis > Nieuws > Inhoud

Waarom mensen houden de bamboe meubels

Dec 02, 2016

1. bamboe groeide op in de hoge bergen, frisse lucht, en de natuurlijke textuur is duidelijk zichtbaar.De lichte geuren van bamboe laat mensen gevoel confortable, en ook de bamboe hebben een fraaie uitstraling, wanneer u thuis, het zal ontspannen uw ogen.

Bamboe meubels gemaakt van chemische verontreiniging-vrije stoffen, bamboe meubels met speciale lijm, het zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.

Bamboe zelf heeft een warmte opname endotherme prestaties, zelfs in de zomer, liggend op de mat bamboe kan verfrissend, en in de winter kan bamboe warmte brengen aan mensen. Het is geven een gevoel van warm in de winter en koel in de zomer.


2, het proces is eenvoudig, gemakkelijk te bereiken van industrialisatie

De nieuwe bamboo gelamineerd houten meubilair breken het traditionele proces om industriƫle productie. Als de bamboe is gelijmd materiaal relatief uniforme, gemakkelijke verwerking, bij het gebruik van een machtshulpmiddel zoals een zaag.

Voor dit doel, het gebruik van bamboe hout ontwikkeling van verwisselbare meubels, niet alleen in het ontwerp, productie, opslag, vervoer, hebben verkoop en installatie veel aan te passen aan de voordelen van de moderne industriƫle productie. En vanuit het ecologische ontwerp perspectief, het is ook milieubescherming heeft de belangrijke betekenis.


Bamboe is het product van de groene bescherming van het milieu door middel van technologie om te maken het product is eenvoudig, lichtgewicht, mooie en goede taaiheid, bamboe meubels maken het huis is vol met groen, vol van schoonheid.