Bamboe Beam constructie materialen hout-timmerhout

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe beam constructie materialen hout hout gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn uitstekend ingericht en...

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe beam constructie materialen hout hout gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Dimensionale bamboe hout

Samengestelde bamboe balken voor Indoor en Outdoor van commerciële naar het huisverbetering, PX bamboe heeft u gedekt voor uw volgende project!

Onze dimensionale bamboe hout en bamboe straal en bamboe hout hout is de meeste ideaal materiaal voor broeikasgassen bouwmaterialen, die beschikbaar in verschillende afmetingen en lengtes is, kunt u er zeker te vinden van de juiste stuk voor uw project, of het nu een grote commerciële baan of een weekend piekeraar DIY.

Overdekt strand bamboe bundel lumber van normale afmetingen van lengte van 1870mm, breedte van 105mm of groter tot 1220mm, dikte (3mm - 165mm)

Zoals zeer populaire van 1860 x 135 x 135 mm, 1860 x 140 x 140 mm, 1860 x 152 x 152 mm enz... En bamboe straal in triplex beschikbaar in zowel Carbonized kleur, natuurlijke bamboe kleur en Tiger vein kleur.

Samengestelde bouwmaterialen is groene materialen als bamboe dakshingles en vloer tegel en meubilair materialen gebruikt:

Outdoor geweven Strand structurele houten balken normaal heeft maten lengte van 1860mm / 2000mm/2500 mm. En breedte van 135mm 138mm 140 enz. En een dikte van 10mm / 12mm, 18mm, 20mm, 35mm, 38mm, 40mm enz. En buiten bamboe bouwmaterialen zijn verkrijgbaar in zowel licht verkoold (bruin) en donkere verkoold kleur (chocolade).

Vanwege de ruige natuur van bamboe, kunt u er zeker dat vele jaren prachtige stijl en kracht, wanneer u kiest voor dit hout voor uw project.Samengestelde bouwmaterialen is groene materialen als bamboe dakbedekking en dek bouwmaterialenDeze hernieuwbare hulpbron is ook perfect voor LEED projecten - dus dit verkiezen boven andere hout zeker een geweldige manier om te gaan is bij het ontwerpen van een groen gebouw. En buitenLandschap gebouw en Square, en Engineering stadspark en Villa enz.

Onze fractie PX bamboe heeft verkoold bamboe materialen decoratieve plaat voordeel:

A: ecologische bescherming van het milieu, Strand geweven bamboe tabel bestuur de hernieuwbare bronnen van bamboe, in plaats van de traditionele wijze van productie van hout als grondstof gebruikt, met behulp van bamboe één Bambus welke hoge gebruik-tarief bereikt meer dan 90%, die meer dan 2 keer dan de traditionele wijze van productie van grondstoffen zoals hout voor plastic hout, ernaar kan effectief bescherming van het milieu , en al onze bamboe binnens- en buitenshuis composiet materiaal van formaldehyde emissie dan 0,4% mg/L, die standaard aan de hoogste normen voor de bescherming van het milieu in Europa en de Verenigde Staten E0. dat is een groen product de naam waardig.

B: duurzaam, PX bamboe strand samengestelde bamboe hout bamboe fineer blad dichtheid is maximaal 1200 kg/m3, die 1,6 keer aan gewone bamboe vloer hierboven, is bamboe onder hoge druk systeem van 2600 ton tot lumbe met een hoge temperatuur van 120 graden, na het uitharden van 8-10 uur te bereiken van de kracht van de hoge hardheid, hoge impact taaiheid, goede stabiliteit , dus het heeft hoge dichtheid, hoge sterkte, slagvastheid, slijtvastheid, verzet, weerstand sterkte, anti slip dragen smeulend, corrosiebestendige eigenschappen zijn buiten de algemene pure massief hout.

C: hoge stabiliteit, PX bamboe balken van bamboe plaat met hoge wateropname, heeft de voordelen van geen vervorming, 24 uur volgens de bepaling van dikte zwelling is slechts 0,4% die veel beter dan de Europese norm andlt;=0.2% is.

D: mooi en Elegant. Onze samengestelde strand geweven bamboe materialen heeft verschillende decoratie stijl met rijke natuurlijke bamboe textuur en verkoold en tijger kleur, met een paar rood sandelhout levensecht, zware bamboe bord leeg vel op gemak en elegant, is het alternatief voor de luxe van hout.

E: Strand bamboe heeft opmerkelijke voordelen van de uitvoerbaarheid van de hoge, hoge kwaliteit en lage prijs, huidige vanwege de hoogwaardige houten prijzen verhogen, hoger en hoger en schaarste van hout hulpbronnen van de aarde zal vernietigen, strand bamboe is een goede optimale keuze substitutie naar hoogwaardig hout.


Hot Tags: bamboe beam constructie materialen hout-timmerhout, China, fabriek, fabrikanten en leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like