Bruine kleur Strand bamboe buiten Decor

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bruin kleur strand bamboe outdoor decor gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende ontwerp en concurrerend...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bruin kleur strand bamboe outdoor decor gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Externe strand geweven bamboe vloer decor

PX bamboe groepis china professionele fabriek tosupply top een uitstekende kwaliteit ofexternalComposite bamboe Decking en vloeren buiten vloeren grootte 1860 / 2200 mm x 137 / 140 mm x 18/ 20mm welke dichtheid tot 1250 kg / M3 of zwaardere tot 1500 kg / M3. En oppervlak vooraf geolied of Nee geolied als ruwe panelen en Rie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een verschillende lookas:

Buiten licht bruin strand geweven Bamboe vloeren (bruine kleur)


Gemeenschappelijke grootte: 1860mmx139mmx18/20/30 / 38mm

Gezamenlijke: Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling: gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur: licht bruin of rood bruin

Graan: flat / big wave / kleine golf / double wave / kleine groef

Bamboe terrasplanken of terras Bamboe vloeren is geïnstalleerd buiten, zoals Tuin, zwembad, openbare ruimte, omdat het anti-beschimmeld, Longlife vloeren.

Bamboe vloeren bestaat uit strand geweven Bamboe vloeren en wij doen de olie op de versierend, zodat het waterdicht zijn zal en het kan een lange tijd duren.

Strand gewevenBamboe vloerenzeer uniek design en de dichtheid is veel hoger dan het reguliere vloeren, het is 1250 kg / m3, dus het is echt sterk, en het is niet zo gemakkelijk te buigen zijn of cupping.

Strand geweven bamboe is één van de meest opwindende nieuwe producten van bamboe revolutie. Tweemaal de hardheid van red oak is een uitzonderlijke keuze voor commerciële toepassingen, alsmede woningen. Strand geweven bamboe bestaat uit afzonderlijke lamellen die zijn afgeranseld in dunne reepjes en koude drukte tot 1800 ton druk. Elk afgewerkt stuk heeft een enigszins uniek andquot; grainandquot; met een opvallend elegante verschijning. Bamboe revolutie is er trots op de exclusieve outlet voor outdoor strand geweven vloeren en vloerafwerking en buiten wandbekleding. Buiten planken hebben drie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een uitstraling. Het is waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.


Hot Tags: bruine kleur strand bamboe outdoor decor, China, fabrikanten, fabriek, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like