Bruin luminantie bamboe muur en vloer

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bruin luminantie bamboe muur en vloer gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende ontwerp en concurrerend...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bruin luminantie bamboe muur en vloer gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Brown bamboe Strand geweven buiten terrasplanken en strand bamboe muur gordijn

Strand geweven bamboe is één van de meest opwindende nieuwe producten van bamboe revolutie. Tweemaal de hardheid van red oak is een uitzonderlijke keuze voor commerciële toepassingen, alsmede woningen. Strand geweven bamboe bestaat uit afzonderlijke lamellen die zijn afgeranseld in dunne reepjes en koude drukte tot 1800 ton druk. Elk afgewerkt stuk heeft een enigszins uniek andquot; grainandquot; met een opvallend elegante verschijning. Bamboe revolutie is er trots op de exclusieve outlet voor outdoor strand geweven vloeren en vloerafwerking en buiten wandbekleding. Buiten planken hebben drie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een uitstraling. Het is waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.

Functies: anti-corrosieve, eco-vriendelijk, termieten weerstand / brandwerende / anti-frictie / hoge hardheid / hoge stabiliteit / hoge sterkte buigen / hoge dichtheid.

TOEPASSINGSGEBIEDEN:

Luxe Cruise
Vila

Cofe
Openbare plein

PX bamboe groep werkte met Sanming Jixing Strandwoven bamboe fabriek tot levering boven een uitstekende kwaliteit van Outdoor composiet terrasplanken van de bamboe en vloeren en Strand geweven wand bekleding panelen. Van buiten vloeren grootte 1860 / 2200 mm x 137 / 140 mm x 18/ 20mm

Van outdoo wand bekleding grootte 1860 x 103 x 10mm / 12mm

Van middelste verkoold kleur en Darker verkoold

Oppervlak vooraf geolied of neen geolied als ruwe panelen

Dichtheid tot 1250 kg / M3 of zwaardere tot 1500 kg / M3.

Van drie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een verschillende blik

Van de functies is waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.

Van jaarlijkse productiecapaciteit van bamboe strand geweven indoor vloeren, bamboe strand geweven meubilair board, bamboe strand wovenoutdoor decoratiematerialen, bamboe wovendecking strand, plaat en hout Park van 800 duizend vierkante meter overbruggen.

Details van de producten:

Buiten licht bruin strand geweven Bamboe vloeren


Buiten donkerder verkoold samengestelde bamboe van flooirng

Gemeenschappelijke grootte: 1860mmx139mmx18/20/30 / 38mm

Gezamenlijke: Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling: gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur: licht bruin of rood bruin

Graan: flat / big wave / kleine golf / double wave / kleine groef

Buiten samengestelde bamboe Strand geweven wandbekleding

Gemeenschappelijke grootte: 1860mmx103 x 10mm / 12mm Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling: gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur: light verkoold of donkerder verkoold

Graan: flat

Pakket: exporteren karton met PVC op pallet

Onderzoek