Luminantie bamboe muur gordijn

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit luminantie bamboe muur gordijn gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs. PX...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit luminantie bamboe muur gordijn gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

PX bamboe bamboe curtainand bamboe buitenmuur wandbekleding

Buiten samengestelde bamboe Strand geweven wandbekledingen Wall gordijn

Gemeenschappelijke grootte: 1860mmx103 x 10mm / 12mm Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling: gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur: light verkoold (bruin) of donkerder verkoold (chocolade)

Graan: flat

Dichtheid: 1250-1300kgs/m3

Hardheid: 70.4Gpa

Vocht rate:4.7%

Uitbreiding tarief of water absorption:0.35%

Certificaat: ISO/FSC/CE

Functies: anti-corrosieve, eco-vriendelijk, termieten weerstand / brandwerende / anti-frictie / hoge hardheid / hoge stabiliteit / hoge sterkte buigen / hoge dichtheid.

Woven bamboe luminantie bamboe muur gordijnenbamBoo wandbekledingAlsexteriorbamboe wandbekleding-wand decor-voor bedrijfsgebouw, villa, openbaar plein, openbare officiële bouwen enz..

PAKKET:exporteren van karton met PVC op pallet

Bamboe-wandbekleding is het uitgebreide product uit strand geweven, geproduceerd voor exterieur en buiten doel, het heeft de volledige kenmerken van strand geweven, dat wil zeggen hoge dichtheid, super sterke, hoge hardheid, lage formaldehyde emissie.

Buiten bamboe is de perfecte keuze om toe te passen buiten, zoals muur lambrisering. Bamboe-wandbekleding is hét alternatief voor de niet-duurzame regenwoud hardhout.

Installatie van de gevelbeplating van bamboe muur:

· Dragende sessielimieten ondervloer vast te stellen op de muur, afstandvoorde 2 dwarsbalken 455mm.

· Boorgaten de (diameter van 2,5 mm, 10mm diepte) aan beide zijden van gevelbekleding bestuur volgens de afstand van de balken.

· Clip bevat 3 delen, vierkante deel grootte is 25x25mm, de grootte van de driehoek is 25x27x27mm, as diameter is 2.5mm.

· Installeer het eerste bestuur van de bekleding op de regel, schroef de clips op de regel.

· Fix van de eerste rij van de Raad van de bekleding op de regel, krijgen de spindel in de gaten van de Raad van bestuur.

· Tweede rij moeten hetzelfde niveau met de eerste rij.

Bamboe terrasplanken of terras Bamboe vloeren is geïnstalleerd buiten, zoals Tuin, zwembad, openbare ruimte, omdat het anti-beschimmeld, Longlife vloeren.

Bamboe vloeren bestaat uit strand geweven Bamboe vloeren en wij doen de olie op de versierend, zodat het waterdicht zijn zal en het kan een lange tijd duren.

Strand gewevenBamboe vloerenzeer uniek design en de dichtheid is veel hoger dan het reguliere vloeren, het is 1250 kg / m3, dus het is echt sterk, en het is niet zo gemakkelijk te buigen zijn of cupping.

Onderzoek