Bamboe Decking In Bay project

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe - Terrasplanken - in-bay - project gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit bamboe - Terrasplanken - in-bay - project gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Mooie geweven Strand bamboe Terrasplanken in Xunliao Bay Park Project

Huidong Xunliao Bay is gelegen in internationale Bay toeristische badplaats in Chinese andquot; Maldivesandquot; Huizhou, waar is Golden Bay Resort en issurrounded door bergen en groene beautifulwinding. Hier zegt: God beloofde hemel wordt niet weergegeven, maar de beautifuliscontinuation van de wereld van duizenden jaren in hereGolden Bay, die betrekking hebben op een gebied van 24 vierkante kilometersof berglandschap, en16 km kustlijn bron, zoals een mostblue touchingtoPacific. De unieke grens van het zwembad en het strand op nul afstand, de blauwe hemel, genieten van de zachte mysterieuze zonsondergang, rijk begiftigd door naturebeach, trendy en levendige vrije tijd leven.

De PX bamboe groepis engageert zich voor de uitvoer van bamboe cultuur, bamboe esthetische ruimte en innovatieve met high-end buiten merkproducten, die betrekking hebben op outdoor strand bamboe / samengestelde buiten bambooplate, deckfloor, bamboe gevelbekleding, bamboe composiet railingsmaterial, bamboe flowerterrace, bamboe buiten recreatieruimte, outdoorfurniture materialen en otherbamboo ruimte toepassingen ontwerpen.

ASA buiten bouwmaterialen van kenmerken van de slagvastheid, waterdichtheid, slijtvastheid, weerstand tegen hoge temperaturen, geen vervorming, geen klootzakken, onze bouwmaterialen buiten bamboe geven buiten hoge plaat oplossingen, brug engineering, recreatief toerisme, buitenruimte, de projecten van het ontwerp van de villa.

We hebben projecten in Europa, het Midden-Oosten en andere regio's; en Chinadomestic bedrijf betekent buitenleven milieu ontwerp, ontwikkeling van het toerisme project overheidsprojecten, vastgoedprojecten en uitbreiding van het gebouw, huis inrichting, vele gebieden leven items.


Onderzoek