Bamboe Borders

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bamboe bloemperken gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs. Outdoor Strand...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bamboe bloemperken gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Outdoor Strand geweven bamboe moed gebruikt als bloemperken buiten, die is modern en ziet er natuurlijk maar Longlife plantenbakken in vergelijking met hout of staal bloemperken.

Especial in de City Road decoratie, bloemperken, gemaakt van geweven strand bamboe kunnen worden goed geconstrueerd. Het is met natuurlijke bamboe textuur ziet er mooi en functioneel.

We CKD luminantie bamboe moed kan leveren, en kan gemakkelijk vaste opwaarts voor uw DIY thuis of project op de website, ook kunnen wij leveren aangepaste maten bamboe dakconstructie voor u te produceren om uw elke grootte bloemperken.

De lengte van buiten bamboe hout kunnen 1860mm, 2000mm, 2500mm enz. En ook aan de maten van uw behoefte kunt snijden. Met licht verkoold bruine kleur.

Onderzoek