Bamboe reling In Hotel

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bamboe-reling in hotel gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs. Luminantie...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bamboe-reling in hotel gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Luminantie bamboe moed gebruikt als brug reling buiten voor Hotel landschap

Wij leveren strand geweven bamboe balken en samengestelde bamboe hout voor vele hotels decoratie outdoor, vooral voor hotel buiten het landschap zoals brug leuning en stap leuning enz...

Dit Is vangrail Zuidoost-Hotel in Zhangzhou City

Outdoor geweven Strand structurele houten balken normaal heeft maten lengte van 1860mm / 2000mm/2500 mm. En breedte van 135mm 138mm 140 enz. En een dikte van 10mm / 12mm, 18mm, 20mm, 35mm, 38mm, 40mm enz. En buiten bamboe bouwmaterialen zijn verkrijgbaar in zowel licht verkoold (bruin) en donkere verkoold kleur (chocolade).

Buiten samengestelde bamboe in triplex is een soort van hoge dichtheid hoge hardheid en Water-Anti materialen ook vanwege de ruige natuur van bamboe, kunt u er zeker dat vele jaren prachtige stijl en kracht, wanneer u kiest voor dit hout voor uw project. Samengestelde bouwmaterialen is groene materialen als bamboe dakbedekking materialen en dek bouw materialen deze hernieuwbare hulpbron ook perfect voor LEED projecten - is dus dit verkiezen boven andere hout zeker een geweldige manier om te gaan is bij het ontwerpen van een groen gebouw. En Outdoor landschap gebouw en plein en Engineering stadspark en Villa enz.

Onderzoek