Samengestelde bamboe In Xiamen Zhongshan Park

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit composiet bamboe in xiamen zhongshan park gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende ontwerp en concurrerend...

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit composiet bamboe in xiamen zhongshan park gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Samengestelde bamboe toepassing in Xiamen Zhongshan Park

Samengestelde bamboe is gereconstitueerd Bamboowhich is een nieuw soort bamboe materialhas gepleegd op de protectionoutdoor van het groen, ecologische bouwmaterialen, het isoptimization en de reorganisatie en de verbetering van de gezondheid is het meest idealreplace van traditionele houten materialen, met superieure duurzaamheid, veiligheid, hoge hittebestendigheid, alle aspecten van superieure prestaties, maken meer innovatieve en gezond leven outdoorwoodboards. Die is erg warm gebruikt als buiten bouwmaterialen van buiten dekken, buiten muren buiten decoratie, tuinmeubilair, buiten vloer, buiten pergola, buiten paviljoen enz.. als composiet hout hout, composiet bamboe hout, gemanipuleerde bamboe balken enz.

Hier is een voorbeeld van een project van Xiamen Zhongshan Park:

Onderdeel van geweven bambootimber beamsis een nieuw soort gebouw decorationmaterials medisch kwaliteit Mao bamboe met ouder dan 5 jaar bestaat en doorloopt de volgende strikte processtroom: materiaalkeuze, stoom koken, verkoling, drogen, koud persen, enz.

De dichtheid van strand geweven bamboo lumbercan worden tot 1200 kg / m³which is meer dan 1,6 keer dan gemeenschappelijk bambooand 2-3 keer met de massief hout, dus het heeft de volgende kenmerken: hoge dichtheid, hoge intensiteit, goede harde wearingand zeer geschikt om buiten gebouwen dakconstructie.

Alle buiten samengestelde bamboe houtsoorten hasanti-water verwerking, volgens de test, het tarief van de uitbreiding dikte na het absorberen van water in 24 uur is slechts 0,4%, dat is muchlowerthan CE(2%). De bepaling van formaldehyde voor het strand geweven bamboo decksis minder dan 0.35 mg/L, die heeft bereikt de eisen van groene normen van Europa en Amerika, dus het is echt groen en Eco-vriendelijke.

Strand geweven bamboe is samengesteld uit hernieuwbare materialen-MOSO Bamboe, die kan een goede vervanger voor hout. De bamboe gebruik verhouding is meer dan 90% 2 keer hoger is dan de traditionele productie. Dus het kan continu worden geproduceerd en nuttig zijn voor de bescherming van het milieu.

Onderdeel wovenbamboobuilding lumbershas de natuurlijke structuur van de bamboe waarvan versheid en elegantie mensen een gevoel geven terug naar de natuur. Daarnaast Strand geweven bamboomaterialshas een goede geluidsisolatie en intensief gebruik verhouding. Het is stabieler en slijtvaste, waardoor het meer populair op het huis leven in de toekomst.


Onderzoek