DongJian Bay Park Project

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit dongjian bay park project gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs. Composiet...

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit dongjian bay park project gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Samengestelde bamboe materialen in DongJian Bay Park Project

Dongjiang Bay ligt in het westen van Dongjiang Riverin Heyuan stad, China, dat de toekomstige kerngebied van CBD, de totale oppervlakte van 250 duizend vierkante meter, de eerste fase van de ontwikkeling van ruimte 134 duizend vierkante meter, andconstruction oppervlakte van 240 duizend vierkante meter is, de gezichten van het project de Dongjian Riverand langs withmore dan 100 metersleisure promenade Park, Southalong met de UniversityTown , met een kapitaal ofCultural plein andquot; cultuur, sport, vrije tijd, commercieel, toerisme als een van de culturele vierkante bewoonbare oppervlakte. Toegewezen aan het presenteren van het superieure ecologische milieu in Dongjiang Bay en de hoge smaak van de leefruimte.

Dongjian Bay Park is verdeeld in 3 landschap interface, gevolgd door de Greenwood activiteit interface, interfaceof hydrofiel en ecologische recreatieactiviteiten. Een goede ecologische om omgeving te creëren, de bouw van deze interfaces werden geïntroduceerd in het andquot, spons van cityandquot; concept, naast weg leggen luchtdoorlatend materiaal, buiten het park set van ecologische gras sloot collectie de oppervlakte afvoer en de afvoer, de meer zand in het moeras aan de rivier de Dongjiang.

En de zandbank is een belangrijk onderdeel van het DongjiangBay Park, waar instellen een 700 meter lange brug met bamboe composiet strand geweven Bamboe vloeren plank hier, die het zand verbinden met landdirectlyand die het publiek kan direct naar de bar door middel van deze brug natuurlijke bamboe.

PX bamboe groepis inzetten voor de uitvoer van bamboe cultuur, bamboe esthetische ruimte en innovatieve high-end buiten brandbamboo strandproducts afdekplaat, vloer, muur, balustrades, bloem, recreatieruimte, meubels en andere toepassingen voor het ontwerp van ruimte.

Composiet bouw bamboe materialen heeft de slagvastheid, slijtvastheid, waterdichtheid, weerstand tegen hoge temperaturen, geen vervorming, geen nachtvlinder, vlamvertragende, huidige zware bamboe (onderdeel geweven bamboe) becomethe buiten hoge plaat brug Euregio.net engineering, voornamelijk export bedrijf betrekking heeft op recreatief toerisme, buitenruimte, villa designprojecten, die betrekking hebben op advocaat, groen, milieu bescherming, oftewel warm welkom naar Europa van gezondheid concept ook het Midden-Oosten en andere regio's; binnenlandse zaken omvat buitenleven milieu ontwerp, ontwikkeling van het toerisme project overheidsprojecten, vastgoedprojecten en uitbreiding van het gebouw, huis inrichting, vele gebieden leven items.

Onderzoek