Ecologische natuurpark In Zhangzhou

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit ecologische natuurpark in zhangzhou gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs...

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit ecologische natuurpark in zhangzhou gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Natuurlijke ecologische Parkin Zhangzhou

Waarom meer natuurlijke samengestelde bamboe vloer Decking gebruikt in Outdoor ecologische parken?

We moeten terug naar bamboe zelf, die uit natuurlijke naar natuurlijke producten, de verwerking is gewoon om te wijzigen de bamboe-vezelbundels via technische met constante temperatuur persen, en verkoling onder hoge temperatuur om te veranderen van kleur, alles is natuurlijke en rechtvaardige dekking buiten coating olie, dus alle samengestelde bamboe bouwen van dekken antiseptisch is en compacte textuur heeft en leven-gebruik meer dan 20 jaar.

Mensen kiezen bamboe als hun buiten projecten especial op vloer dekken, belangrijkste ontworpen te verbinden met natuurlijke en groene, wanneer de wandeling op de kleine golven of grote golven onderdeel vloer, voelt u zich zelfs uit te lopen op een weg van het forest of de wildernis.

Vergelijk met hout hout voor buiten projecten:

Buiten bamboe vloer is een nieuw soort groene milieubescherming vloer, de carbonizedstrand bamboe durablepreservation is 3-5 timesthan hout, en haar appearancelook als hout met ongerepte natuurlijke textuur, het is zeer matchto het groundground milieu.

1 - 3 keer is buiten bamboe vloer met bamboe textuur dichte en harde textuur, bamboe trekkracht en dragende kracht van hout, en vol van elasticiteit, statische kracht, elasticiteitsmodulus van bamboe, 2 keer de intensiteit aan in het algemeen hout buigen.

De normale massief bamboe floordensity gaat over 0.789 g/cm3, na de reorganizationthe bamboe vezels de bamboothedensity van de outdoor strand bereikt van 1,2 g/cm3, de daaruit voortvloeiende trekvastheid bereikt 201.7Mpa, de druksterkte van 74.2Mpa, vanwege de harde textuur, bamboe heeft zeer sterke anti corrosie vermogen.

Het heeft de voordelen van hoge weerstand tegen corrosie, hoge hardheid, anti schimmel, anti termiet, brandpreventie, maatvastheid, water zwelling tarief en lage droge krimp, geen vervorming, geen toxische chemische residuen.

Eenvoudig onderhoud en lang dienst lifethan massief hout of samengestelde plastic hout materialen.

Buiten bamboe normaal gebruik kan worden gebruikt in openlucht voor meer dan 20 jaar, dus waarom strand bamboe buiten bouwmaterialen gebruikte in residentiƫle, landschap, treinstation pier, enterprise fabriek, winkelcentra, bioscopen, sportfaciliteiten, speeltuinen, gemeentelijke engineering, schilderachtige plekjes en andere velden


Onderzoek