Buiten bamboe dekken In Jiaomei natuurpark

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit buiten bamboe dekken in jiaomei natuurpark gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende ontwerp en concurrerend...

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit buiten bamboe dekken in jiaomei natuurpark gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Buiten bamboe terrasplanken van toepassing in Jiaomei natuurpark

Bruin Strand bamboe die dek / buiten bamboe dekken is erg populair gebruikt in natuurpark, vanwege de groene, natuurlijke textuur, gouden bruine kleur en Elegant.

Dit is bamboe composiet terrasplanken gebruikt in Jiaomei Park in China:

Ouwbuiten Bamboe vloeren is testen zo buiten bouwen dekken van stoom koken voor 72 uur:

Door de test van stoom koken voor 72 uur, kunnen we zien de dichtheid van China THJ bamboe bereikt 1,25 g/cm³ en uitbreiding tarief van wateropname is 5.396%, die een hoger niveau dan de CE heeft. Met hoge dichtheid, hoge intensiteit en goede harde dragen, kan China THJ bamboe worden gebruikt voor meer dan 20 jaar.

Het grootste kenmerk van buiten bamboe is volledig rationeel gebruik van de vaste kenmerk van bamboe vezel materiaal, die de verhouding van de benutting van de bamboe kan bevorderen. Vaststelling van onze unieke technologie ter bevordering van de physic eigenschappen en antiseptische, kunnen we het gebruik van onze buiten bamboe uitbreiden van binnen naar buiten, zoals: buiten ground, wandversiering. Het is een goede vervanger voor buiten op hoog niveau logs, die tot een mooie leiden kan en veilige outdoor omgeving voor u.

Buiten licht BrownBamboo Deckingavailable van regelmatige grootte: 1860 x 139 x 8/12/18/20/30/38 mm

Eigenschappen: hoge dichtheid/waterdicht/anticorrosive/hoge intensity1200 Kilo meter.


Onderzoek