ShangTai internationale golfbaan

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing shangtai internationale golf cursus kwaliteit gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs...

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing shangtai internationale golf cursus kwaliteit gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

ShangTai internationale golfbaan, In China

Samengestelde bouwmaterialen gebruikt in de Golf Course voor hout cabine, Bar kamer, ontspanningsruimte en openbare Toilet etc...

Deze ison van bamboe hout cabine huis in Shangtai International Golf Course, In China.

Strand geweven bamboe is één van de meest opwindende nieuwe producten van bamboe revolutie. Tweemaal de hardheid van red oak is een uitzonderlijke keuze voor commerciële toepassingen, alsmede woningen. Strand geweven bamboe bestaat uit afzonderlijke lamellen die zijn afgeranseld in dunne reepjes en koude drukte tot 1800 ton druk. Elk afgewerkt stuk heeft een enigszins uniek andquot; grainandquot; met een opvallend elegante verschijning. Bamboe revolutie is er trots op de exclusieve outlet voor outdoor strand geweven vloeren en vloerafwerking en buiten wandbekleding. Buiten planken hebben drie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een uitstraling. Het is waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.

Buitenkant bouwmaterialen van bamboe hout van grootte 1860 x 135 x 135 mm, 1860 x 140 x 140 mm, 1860 x 152 x 152 mm. Met de kleur van donkere chocolade en licht verkoold bruine kleur.

Wij zijn zeer professionele en top Outdoor geweven strand bamboe balken leverancier in China en de uitvoer naar over de hele wereld.

U kunt elke grootte base op uw grote of DIY klein project.

Als je bedenkt massief hout, de nemen een tweede denken van samengestelde bamboe hout voor uw outdoor project.


Onderzoek