Xiamen luchthaven T4 Terminal binnen Dec materiaal

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit xiamen luchthaven t4 terminal binnen dec materiaal gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn uitstekend ingericht en...

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit xiamen luchthaven t4 terminal binnen dec materiaal gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

ECO bamboe gebruikt in Xiamen luchthaven T4 Terminal Indoor Dec materiaal

Eco bamboe strand geweven panelen die gebruikt worden in Xiamen luchthaven T4 terminal Indoor Cofe geeft mensen een prachtige impressie van natuurlijke en Elegant. Mensen voelen gemakkelijk en ontspanning in dergelijke samengestelde bamboe bouwen koffiebar.

Overdekt strand geweven bamboe is soort van zware bamboe maar verschillend van Outdoor, die ook Anti water maar 3 kleuren van licht verkoold, donkere verkoold en tijger kleur heeft. Normale grootte kunnen 1870 x 1220 mm x (3-165mm) dikte, en die volledig hele project uit wand bekleding, dak, tafelblad, Bar boven, keuken top, lange bank tot plafond (onderdeel geweven fineer en geweven Strand Mat) voor decoratie, kan worden gebruikt zodat wanneer u alle natuurlijke bamboe voor de hele koffiebar, u enkel als indienststelling van een totale natuurlijke omgeving voelt , met frisse lucht en prachtige rest ophangen.

Onderzoek