Buiten Chocalate donker Strand Bamboe vloeren

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij productie en marketing kwaliteit buiten chocalate donkere strand bamboe vloerafwerking gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende ontwerp en concurrerend...

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij productie en marketing kwaliteit buiten chocalate donkere strand bamboe vloerafwerking gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.

Bamboe Strand geweven buiten terrasplanken

PX bamboe groep levering top een uitstekende kwaliteit van Outdoor samengestelde BambooDecking en Strand geweven Bamboe vloeren withsize 1860 / 2200 mm x 137 / 140 mm x 18/20 mm, andsurface vooraf geolied of Nee geolied als ruwe panelen, en de dichtheid tot 1250 kg / M3 of zwaarder aan 1500 kg /M3, die is waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, lange duurzame duurzaamheid.

Buiten donkerder verkoold samengestelde bamboe van brandstofring (bittere chocolade)

Gemeenschappelijke grootte: 1860mmx139mmx18/20/30 / 38mm

Gezamenlijke: Tongueandamp; groove

Oppervlaktebehandeling: gebleekt, geschuurd, met UV-coating of buiten olie

Kleur: licht bruin of rood bruin

Graan: flat / big wave / kleine golf / double wave / kleine groef

Donkere chocolade strand geweven Bamboe panelen zijn erg heet gebruikt als buiten vloeren en decal in openbaar plein, Tuin weg enz...

Strand geweven bamboe is één van de meest opwindende nieuwe producten van bamboe revolutie. Tweemaal de hardheid van red oak is een uitzonderlijke keuze voor commerciële toepassingen, alsmede woningen. Strand geweven bamboe bestaat uit afzonderlijke lamellen die zijn afgeranseld in dunne reepjes en koude drukte tot 1800 ton druk. Elk afgewerkt stuk heeft een enigszins uniek andquot; grainandquot; met een opvallend elegante verschijning. Bamboe revolutie is er trots op de exclusieve outlet voor outdoor strand geweven vloeren en vloerafwerking en buiten wandbekleding. Buiten planken hebben drie-dimensionale oppervlak molding te verhogen van tractie en biedt een uitstraling. Het is waterdicht en anti-microbiële verstrekken van gezonde, duurzame duurzaamheid.


Bamboe-wandbekleding is het uitgebreide product uit strand geweven, geproduceerd voor exterieur en buiten doel, het heeft de volledige kenmerken van strand geweven, dat wil zeggen hoge dichtheid, super sterke, hoge hardheid, lage formaldehyde emissie.

Buiten bamboe is de perfecte keuze om toe te passen buiten, zoals muur lambrisering. Bamboe-wandbekleding is hét alternatief voor de niet-duurzame regenwoud hardhout.

Installatie van de gevelbeplating van bamboe muur:

· Dragende sessielimieten ondervloer vast te stellen op de muur, afstandvoorde 2 dwarsbalken 455mm.

· Boorgaten de (diameter van 2,5 mm, 10mm diepte) aan beide zijden van gevelbekleding bestuur volgens de afstand van de balken.

· Clip bevat 3 delen, vierkante deel grootte is 25x25mm, de grootte van de driehoek is 25x27x27mm, as diameter is 2.5mm.

· Installeer het eerste bestuur van de bekleding op de regel, schroef de clips op de regel.

· Fix van de eerste rij van de Raad van de bekleding op de regel, krijgen de spindel in de gaten van de Raad van bestuur.

· Tweede rij moeten hetzelfde niveau met de eerste rij.

Bamboe terrasplanken of terras Bamboe vloeren is geïnstalleerd buiten, zoals Tuin, zwembad, openbare ruimte, omdat het anti-beschimmeld, Longlife vloeren.

Bamboe vloeren bestaat uit strand geweven Bamboe vloeren en wij doen de olie op de versierend, zodat het waterdicht zijn zal en het kan een lange tijd duren.

Strand gewevenBamboe vloerenzeer uniek design en de dichtheid is veel hoger dan het reguliere vloeren, het is 1250 kg / m3, dus het is echt sterk, en het is niet zo gemakkelijk te buigen zijn of cupping.


Hot Tags: buiten chocalate donkere strand bamboe vloerafwerking, China, de fabriek, fabrikanten, leveranciers, aangepast, prijs, gemaakt in China
Onderzoek

You Might Also Like