Bamboe hout fineer/bamboe hout

Bamboe paneel, bamboe fineer, multiplex bamboe fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van bamboe hout fineer/bamboe hout, nuttig gerecycleerd composiet terrasplanken Clip, goedkoop en hoge kwaliteit geverfd mahonie bamboe stokken, enzovoort.

Productdetails
Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bamboe hout fineer/bamboe hout gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.
Basisinfo


Dunne bamboe hout fineer heeft natuurlijke bamboe fineer / verkoold bamboe fineer / gekleurde bamboe fineer

Die gebruikte in hoofdkader voor dunne bamboe voor ambachten en dunne bamboe voor muren en bamboe houten blad home depot

Dunne bamboe fineer vellen afmetingen als:

Normale grootte:(Length 2500) x (breedte 860 / 630/430/320)

x (dikte 0.16-0.6 mm)

Max. lengte: 2850mm

Max. breedte: 1220 mm

Max. Dikte: 1.0-3.0 mm

Dichtheid: 680 kg / M3

Back-ups maken: niet-geweven stoffen

Lijm: E1 / E0

Kleur:

-Natuurlijke – verkoold-Zebra kleur

-Strand geweven natuurlijke – Strand geweven Carbonized – Strand geweven tijger huid


-Kunstmatige koloriet (rood, oranje, blauw, groen, paars, gemengde gekleurdBamboe fineer is vervaardigd van bamboe blokken gelamineerd met waterdichte lijm en oven gedroogd bamboe strips.

De bamboe-blokken zijn eerste gelamineerd, vervolgens geconditioneerd en geweekt voor twee weken voordat het wordt gesneden in vellen fineer.

Bamboe fineer is moeilijker te produceren dan conventionele massief hout fineer, die gedeeltelijk aan het aantal lijm gewrichten die opbrengst te verminderen.

Bamboe fineer wordt ondersteund met een papier of stof fleece materiaal te geven van het product, meer stabiliteit en sterkte.Onderzoek